Međunarodna zajednica neodlučna
1
Netanyahu: Američka upozorenja Iranu nisu dovoljna
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preventivno Iran treba sravniti \"izrael\" sa zemljom, i eto mira na bliskom istoku. :-)
Udri ih ti Netenjahu, Sad kad ti treba medzunarodna zajednica ti ih zoves i places, a sve ostale odluke medzunarodne zajednice u zadnjih 30 godina ignorises.U ostalom tko si ti da zabranis Iranu Nuklearni program, a sam imas potpuno ilegalno Nuklearno oruzje, mislis da to ostatak svijeta ne zna. ne budi bre budala, nego ostavi Iran na miru imas ti svojih problema budalo.
Bosnian Muslims should not hate Jews; they are a part of our culture, too.
Nemojte misliti da će doći mir u tom regionu kad Izrael bude uništen. Ako dođe do tog, odmah nakon možemo početi navijati jedni za Saudijce, drugi za Irance, u njihovim okršajima koji slijede. A podijeljen region ne više na državne granice već islamske struje - šiite i sunite koji jedv čekaju da jedni drugima otkinu glave.
Samo treba unistiti izrael...i iznutra i svana i gdje god ih ima...
Why Bosnian Muslims support Iran, and Croatians and Serbs support Israel?
Israeli military has the capability to do \"just enough\" damage, setting the Iranian nuclear programme back by one to three years.
pa imal iko na ovom svijetu razuman da baci jednu nuklearku na izrael da se malo demokratija zavede. Cifuti!!!!!!!! Samo da i iran ne zavrsi kao Iraq sve su prilike da hoce jer ce i muslimani zajedno sa cifutima napasti na njih.
NIsu odavno ratovali, pa bi malo rata ali da im tata Obama čuva leđa. Majmunska posla.
Lijepo si ti to shvatio jarane, ali neobrazovan čovjek ne može napraviti auto.. Pusti ba, ne moras komentarisati ako ne znas. Pa fkt. Politika je malo kompleksna nekad, pusti se ba. Idi u skolu/na poso, hebo to. Ne mogu svi znati
ne znam jesu li nasjeli, ali turcima niko nije uzeo nikad ni metra pa nece ni sad
evo prilike za kurde u turskoj da dobiju svoju drzavu. u to ih je uvukla amerika i izrael. kurdi imaju autonomiju u iraku i sirija će ima dati -a turci će silom morati dati jednu četvrtinu turske kurdima. hahaha naivni turci pop... od izraela. ko se đavlom igra taj i nadrlja. da bogda da im kurdi uzmu svoj kolač od drzave. NASJELI TURCI A MISLILI SU POKAZATI MISIĆE
Upozorenja židovima od Jahve nisu dovoljna, potrebna je strašna kazna jer oni razuma nemaju.
Poslusajte ovog covjeka pa ce vam puno stavri biti jasnije http://www.youtube.com/watch?v=168-eTF65dM
Ovako je i Hitler 1933 pred Nemačkim Rajhstagom 19 jula 1940 god. drzao podignut prst i prijetio svima oko sebe....
Ljudi budite realni. Da ste vi predsjednik države kojoj susjedna država prijeti da je treba zbrisati sa lica zemlje, i pri tom pokušavaju napraviti nuklearnu bombu kako bi ostvaril ite prijetnje, šta bi vi uradili? Ali realno razmislite i odgovorite.