Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja debilska kultura i zaostalost pu j*****a vam bozica sve po spisku
muslimani makar meso od kurbana koriste za ishranu, a zivotinje se svakako moraju klati ako se meso hoce jesti, ili mislis da se teletina i govedina koju kupis u mesari pravi od trave. :P a i 1/3 kurbana se daje siromasnima.. a ovi izgleda ostavljaju bozici da sve sama pojede :)
"Do Allaha neće doprijeti meso njihovo i krv njihova, ali će Mu stići iskreno učinjena dobra djela vaša; tako vam ih je potčinio da biste Allaha veličali zato što vas je uputio. I obraduj one koji dobra djela čine!" (Kur'an, 22:37)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
kao bog je jedan, al zato religija i debila ima bezbroj... sve skupa smiješno
Bog je jedan,žali Bože teladi...
Lostframe, varaš se. Kultovi još uvijek žrtvuju ljude.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
otidjite malo na jarcedole pa pogledajte u kojoj krvi se kolju kurbani ....
sta ce oni zrtvovat do ovi 5 krava jedva jednu da sastavis kako valja.
Hindusi najpoganiji narod na svijetu klanjaju se kravama kad ogladne zakolju i pojedu.
no coment.
hoće donijet će jašta će...........
Ako cemo iskeno ni kod nas za Bajram nije puno bolje, Mi podjelimo meso od kurbana to jest, ali sirotinja najmanje dobije. Vazda vece kurbane djelimo rodbini, prijateljima i uglednim osobama, jadnoj sirotinji cisto nako radi reda i nafake. E sad kolika je potreba ovih sto imaju da se tolike zivotinje zrtvuju to je pitanje, samo znam da vecina njih za Bajram nemaju mjesta u zamrzivacima da to sve smjeste. Eto od mene iskreno i posteno pa sad balije ospite vatru.
Jest moRe pojesti ova Gadhimai jarane..
koliko se sjećam to su oni što umiru od gladi ili pothranjenosti a prose za humanitarnu pomoć.
Nije žao na ovakve nuklearnu potrošit'.
SIRK
KOJI IDIOTI BOZE DRAGI
Za bolje i nisu. Glupani glupi.
ja sirka ocam......
predivni obicaji istinske civilizacije. subhan ala zar ima ovakvih zatucanih debila na ovom svijetu. sad mi je jasno zasto u svijetu zaista treba da postoje ratovi. a to je - da ovakve ljudske gamadi ima sto manje.
Covjek je najveca zivotinja
Nije, plavi kit je najveća životinja.