Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne trebaju nama to naucnici da govore nego pogane Kineske vlasti da nam kazu sta su uradile.
jest taman do kine
hhahha glupi Bosnjo i dalje ne konta da jedino Americi odgovara restart jer su pretiskali dolara da ne znaju vise sta da rade
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Otkrili ste vi moju kur*inu 🤗
Lc, jesi vidio sta sve moderni mikroskop moze otkriti 🤣
U labaratoriji, u labaratoriji...
Kakvi komentari!?? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Najgluplji narod na svijetu komentariše nekog naučnika! Upiš!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂😂😂🤣😂🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣
I opet suplja prica sa rezultatom "vjerovatno".
ja i?
ovi nisu normalni, htjeli bi kao utvrditi prvu zarazenu osobu ali ne i laboratoriju iz koje potice. stvar je jednostavna, ako je virus prirodnog porijekla, nemoguce je znati koja je prva zarazena osoba ni kada. o prvoj zarazenoj osobi ima smisla razmisljati samo ako je virus stvoren u laboratoriji. s obzirom da se virus naprasno pojavio jasno je da je vjestaki stvore, pravo je pitanje gdje.
11 miliona stanovnika, jedan prosječni kineski grad
Nek pitaju Faucija zasto je financirao Wuhan lab americkim poreznim novcem i nek im kaze sto se dogodilo u rujnu 2019.tamo. Link 1 (2021): https://youtu.be/oh2Sj_QpZOA Link 2 (2017., da, 2017.!!!): https://youtu.be/sErgwyD2KR0 Nekima su ovo tada bile lude teorije zavjere.
Logično čombe
sve neki stucnjaci ,bez imena i prezimena
J.bo mater, ovi misle da smo svi ludi, a mozda i jesmo.
Hajde vise prestanite, ali stvarno jeste li vi svjesni da vam opada rating!?
Masoni ovi u sjedinjenim americkim drzavama, tipa bill gatesa i tako
Kinezi pogani
Pojačana trgovina testovima za koronu prije same pandemije. Nek mi to neko objasni.
korona je jedna velika izmisljotina farmaveutskih giganata samo pogledajte velike farmaceutske svjetske tvrtke koliko su se oparile na tzv koroni odnosno na nesreci svih ljudi Svijeta i ne misle na tome stati