Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ce reci: \"Zacepi usraso gubicu jer te nece ni nato spasti \"kondicionala\"!!! Ahahahahaha!!!
a vi rusi nudite sigurnost? kome? pa niste vise ni sami sigurni. Lavrov je govorio pred ekonomski krah na zapadu da ga rusija nece ni osjetiti pa sta bi??? zapad izlazi iz krize na veliko, a rusija? ko sa rusima tikve sade od glavu im se olupaju, to je pokazala historija, zato su im svi saveznici prebjegli na zapad haha. Jedine saveznike jos mogu naci medju glupim arapima, al Sl.i.na.jdj.ic to ne vidi
ma ovi rusi su stvarno \"neutralni\", bogami oni se ponasaju kao da je Balkan njihov.. pa ovako ne pricaju ni EU ni Amerika... pa oni su garanti mirovnog sporazuma a ne garanti jedne zaracene strane... oni i demokratija..cccc.. borba dobra i zla se nastavlja !
Prica se prica da Rusi dolaze!
Nemoj tako Mesić je rekao ono što bi trebali da kažu bošnjački političari (šibicari) ali eto valjda barem nisu toliko glupi, kao što je bio Dedo, da nas posvađaju sa jedinim prirodnim saveznikom, odnosno jesu glupi ali se nadam da od svojih talova nemaju vremena za druge stvari.
Pricaju o Srbima jer su Srbija i RS strateski interes Rusije.
A Mesic je najveci majmun na Balkanu. Tocka.
a zasto oni samo o Srbima i Srbiji pricaju????