Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Kako bismo pomogli i zaštitili te civile, nastavljamo snažno napadati Gaddafijeve snage.\" Ma da to je to, nije da vas interesuje libijska nafta nego civili ??? Pa zar ima jos neko da i dalje vjeruje ovim zapadnim fasistima? Fuj.
yebote, pa Gadafi ima tenkove koji lete, zato ih OGC (Oil Grail Crusaders), zbog zabrane letova, unistavaju.
Još malo pa će ga napadati kod Kaira.
NAPRED PUKOVNIČE DO POBEDE Svi Srbi su dušom i srcem uz tebe.
Bez obzira sta ce biti LJudi se dele na vitezove i gnjide (to nije pitanje \"srca junackoga\" vec domaceg vaspitanja). Vitezovi uvek brane slabije. Tako ih uce roditelji od malena. A vi se nadjite gde ste. Moj profesor koji je mnogo pio i pusio rekao mi je jednom prilikom : \"Mi sto pijemo i pusimo umrecemo od raka pluca i ciroze jetre a vi sto ne pijete i ne pusite umrecete zdravi\"
ŽIVIO GADAFI
ne slusajte srbe iznad, gadafi je kao milosevic, artiljerijom gadja svoj narod.
hoce sad kad sam izbriso rijec c.e.t.n.i.c.i. , sta je s-x to stitite ratne zlocince??
pa bolje idite u obalu slonovace spasavajte civile, neki dan hiljadu civila pobili i to sa macetama, ali neeee, obala slonovace nema nafte kao libija pa zato nece ni braniti civile, gadi mi se zapad i sve sto on predstavlja
zasto mi ne date da postavim komentar???
kako lijepo 84ka gori, puna ugljenisanih srboplacenika!
Budi se istok i zapad, budi se sever i jug! Koraci tutnje u napad, napred, uz druga je drug! Koraci tutnje u napad, napred, uz druga je drug! Napred, sve blize i blize, cuje se koraka bat! Glas miliona se dize, dole fasizam i rat! Glas miliona se dize, dole fasizam i rat! Drhti od nasega hoda fasizam, krvav i slep! Ceka nas, druze, sloboda, nas biće citavi svet! Ceka nas, druze, sloboda, nas bice citavi svet! Slozno smrt gvozdenoj peti, nestace jauk i glad! Nov cemo zivot poceti: sloboda, drugarstvo i rad! Nov cemo zivot poceti: sloboda, drugarstvo i rad!
Dzaba se trudite da sprijecite komentar da je NATO najveca zlocinacka organizacija na svijetu. Referendum i jedno veliko NE za pristupanja Bih u istu organizaciju.
Smrt kapitalističkom imperijalizmu !!! Živjela Velika Socijalistička Narodna Libijska Arapska Džamahirija !!! Drugarice i dirugovi, doći će dan kada ćemo srušiti brutalni i nemoralni kapitalizam, naše vrijeme tek predstoji. Dan svjetske revolucije je sve bliži.