Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva li je to pobunjenička raketa?je li to neka \"marka\" rakete?
Black Hawk Down,i repeat Black Hawk Down!!
Veceras, Mula Mohibullah vecera u dzehenemu. Talib i ostali, posto niste ocigledno dovoljno kulturni da odgovorite kontra-argumentima, vec vrijedjanjima... nek vam je halal.
Ameri poigraju malo COD-a i odu se igrati rata po svijetu, pa onda placu kad im padne helikopter \" usljed tehnickog kvara\" - hihihi. A Marincu i onom drugom.... DaBogda vam ameri sirili demokratiju i prosperitet u kuci.
kakvi ameri ba oni su pusa samo se loze bezveze nemaju sta traziti u afganistanu bas kao ni englezi 19-tog i rusi krajem 20-tog stoljeca sve te sile su potucene od \"primitivnih\" ali srcanih gerilaca.... p.s. zar talibani nisu unistenti tamo 2002-ge meni se cini kada je bush izvalio \"mission accomplished\" hahahah
\'s koje ti planete dolazis, ucero ti amerikanac gospoji. Vidis da talibanos i prackom mogu da uzvrate, efektivno i pravo u,,---------> srce. , upisho si se ka i oni u Chinook CH-47, samo ti jos mozes baljezgat a oni ne!!
All-ahu Ekber!Posada Cinuka koja je pog-inula u helikopteru su clanovi Navy Seals,tj one \"jun-acine\" koji su unistili blok u Pakistanu da bi ub-ili sejha Usamu.Kao i svi All-ahovi neprijatelji zavrsise neslavno,umir-uci u stra-snim mukama,a prave mu-ke ih tek cekaju,i oni su sigurni u to. Braco mus-limani,sinovi slobode,evo ovdje imate dva primjera isprana mozga,kao su ovaj Marinac i Afg.Zamislii koji de-gen moras biti i zaista vjerovati da Amerika siri sigurnost u svijetu.Ali nije me cudit nista od covjeka koji prica kao podnevne vijesti na BN npr.Ali bitno je da je i on otisao pomoci u \"sirenju sigurnosti\",pa ako se koja \'iljada ubo-de,nece skodit,a to sto musli-mane ub-ijaju svaki Bo-ziji dan,on to dozivljava kao film,jer sigurno pere gu-zove Amerima u bazi a akciju nikad niti vidi.Marinac,nece tu biti puno gradjanskog rata,brzo ce braca sa okup-atorskim slu-gama koje oku-patori ostave iza sebe.Ali ti jos gledas iz to iz misije perspektive,tipicno za pac-ova.
@Marinac, @Afg Zasto Amerika vodi unaprijed izgubljen rat ? To nije stvar politicke vec zdravog razuma. p.s. stekajul se dolari ?
@Afg nadam se da ćeš sljedeći put i ti biti u nekom helikopteru koji će se raspasti u komadiće ! islamom do ponosa džihadom do pobjede sebiluna el-džihad !
talibani ne postoje
Sam sam letio istom rutom zadnjih 15 mjeseci.. inace radim ovamo i mogu sam oreci zao mi je sto su momci tak ozavrsili.. ipak oni su ti koji se brinu ne samo za sigurnost amerike nego i cjelog svjeta pa i vas koji komentarisete lose.. zar zelite da vam je situacija kao ovdje u afganistanu da vam talibani vode drzavu glupani jedni pojma nemate jer sve sto cujete to je sa sax-a...
Naivno je da par snimaka sa youtube-a bude ti mjerenik Americke vojske. Mislim da tvoje ukazivanje negative prema njima ne stoji kada se usporedi sa rezultatima koje su Americki i NATO vojnici pokazali u Afganistanu. Talibani su najveci neprijatelji Afganistanskih civila. Nazalost, civili se boje Talibana zbog drakonskih kazni kojima su ispoljeni. NATO zemlje su dali rok Afganistancima dok kojeg ih jos mogu da iskoriste. 31 Decembar 2014. Poslije toga, vjerovatno, ponovo dolazi novi gradjanski rat u Afganistanu. On je sprijeciv samo ako Afgani pozitivno iskoriste ovu, posljednju priliku pruzenu od NATO-a.
opet bosnjaci pljuju po zapadu a sakrili se na isti,mars u iran.
Ti fakat mislis da je njihova vojska onakva kakvom je prikazuju holivudski filmovi??? Sine te vojnicine u suzama idu u izvidanje, poput djece placu pod stolom ih talibani bombarduju i preklinju svoju vladu da ih vrate kucama...
Ali meni su rekli da NATO posjeduje Feniks tehnologiju koja se očituje samim popravljanjem helikoptera i proživljenjem njegovih putnika ako istog sruši talibanska raketa, te automatskim otkrivanjem talibanskih lokacija.
U ovako teskim situacijama sta nam preostaje nego da tugujemo sto nije jos koji srusen... Black Hawk Down,i repeat Black Hawk Down!!
Ovo Afganistanci trebaju da znaju, da Amerikanci su mogli poslati raketu u Talibansko uporiste. Zbog moguceg prisustva civila, poslali su komandose i pjesadiju, koji su izgubili svoje zivote.