Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bundoglav
Sledeci na sudjenju je dodik i kompanija
Njemu ce neko okaciti glavu na jednom od amsterdamskih trgova.
pjeni koliko hočeš bijesni keru hi hi hi hi hi
najveci si hrvat od bana jelachica (koji je iz buzima,bos.krajina,bih) pa na ovamo.. nisi ni svjestan svoje glooposti k\'o da te je mati na doope rodila..
nisi ti Cro\" ti si C E T N I K - oorlog misdadiger
S.M.R.T. unitarističko- reketaško- fashističko- crnokošuljaško- mesarsko- staljinističkoj politici Zlajoglua Gulagumdžije i njegove bande koja je, uz blagoslov veleposlanika MajMoona, izvela državni udar! SLOBODA HRVATIMA! A vi samo brišite, male đoge & bakiri & šagolji sa www.kan.dahar-x-com, istinu nikad nećete izbrisati!
Veliki Europski vizionar...ispred svog vremena - onze Geert! Ne daj se, Geert! Mi smo uz tebe!!!