Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze lojavac da dodje do nekog logicnog zakljucka. Nemaju snage nikad da osude islamski fundamentalizam fanatizam fasizam i u svemu traze ispriku i neko opravdanje. Zato i mislim o vama vecini to sto mislim!
Tesko onome ko uzme autoritet za istinu, a ne istinu za autoritet.
Specijalni rat protiv Muslimana ide zestokim koracima. USA, UK i izrael koriste glupave indijce da im podmetnu i okrenu protiv sopstvenih sugradjana mulsimana i Pakistana. Naravno hindusi nisu nikavi miroljubivi peace-loving ljudi. Oni su okrutni i punio mrznje prema bilo cemu sto nije hindusko. Hindusi ubijaju muslimanske civile po Kashmiru i drugim dijelovima Indije bez ikakvog otpora u zadnjih 50 godina. Naravno fasisticka zapadnjacka propagandna masinerija to nikada ne spominje. Samo me cudi kako su bosanci tako glupi i da bosanska stampa prenosi novosto sto se pisu u FOX news. Frapantno! Nije ni cudo sto smo pola drzave izgubili.
iskreni - nije ni cudo sto je svijet u krizi poput idiota kao sto si ti. Nisi se bunio kada su indijska policija ubila preko 30 demonstranata u mirnim demonstracijma za nezavisnost Kasmira. Tupane glupi niti znas gdje je Kamir niti o cemu se radi. Dovoljno je da te nafiluju vijestima i ti ces vjerovati bilo sta. Indija nije nikakva miroljubiva drzava. Ujedinila se sa USA i sugavim izraelom da ubijaju muslimane i destabiliziraju islamske drzave. to je glavni cilj zidovsko-kriscanske genocodne politike. Glupi hindusi misli da oni nisu slijedeci na tapetu.
Svo zlo dolazi od islamista!
Tesko je povjerovat da ce ovaj rat sad kod njih pocet sto se oni mrze, ali vjerujem da su tamo sviju ubjedili... isto nesto kao kod nas... kakve bune na Kosovu i picke maerine, hahah