Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci, Zlatkovi pioniri.
Zato sam vidio bezbroj srp.kinja i hrv.atica oko struka (svog)
U Bosni i Hercegovini srpski monstrumi su pou.bijali po 100 Bosnjackih civila, djece, starica, zena, majki , oceva i td, i sudije srbi genocidasi ne daju im presudu visu od 10 godina ! J.E.B.O IH SVETI SOTONA SAVA U NJIHOV GENOCIDNI I KRVOLOCNI SRPSKI GEN ! Sjeme im se ZAUVJEK SATRALO!
Ovo JE TERORISTICKI AKT i TAKO GA TREBA PRAVINO PISATI, A NE TERORIZAM PISETE U MEDIJAMA SAMO KAD TO NEKI ISLAMISTA POCINI ! I ANDEJ BREVIK JE TERORISTA KO I MILORAD DODIK, KO I DOBRICA COSIC, KO I IVICA DACIC !
Heheh,Kina,Koreja,Kuba,Venecuela,Bolivija a uz njih skoro sve zemlje Juzne Amerike imaju socijalisticke vlade poput Brazila !! Socijalisti su jaki i u Meksiku,pa idemo citava Skandinavija , socijalisti su partija bez koje se ne moze vladati u Njemackoj ,Francuskoj,Italiji. Komunisticka partija je druga najjaca partija u Rusiji !! Socijalizam je predhodni korak za komunizam. Samo u zaostalim ,ekonomsko propalim vukoje.binama tipa BiH nema socijalizma. SDP nije socijalisticka partija,ni po cemu osim po nazivu. SDP je umjereno islamisticka partija dok je SDA extremno islamisticka.
kad im se fino kaze da su nepozeljni ameri sa njihovom demonskom demokratijom nece da slusaju pa ih covjem mora na silu izbacivati izkuce..
Sve komunjare su teroristi. A komunisti i ateisti hoce da vladaju ovdje u BiH. Znaci teroristi hoce da vladaju.
Cuj mi laprdamo, pa jesi li ti g-l-u-p il se pravis g-l-u-p??? prije 30 godina Komunizam vladao polovinom svijeta, danas vlada Kubom i Sjevernom korejom, a ti nama ovdje pricas kako ce svijetom zavladati, ako se ovako nastavi nece ga biti nikako za 5 god... ko ovdje laprda?
Otvori oci ma-zl.u-m-e i prestani biti g.l.u.p... koji crni Komunizam pa samo u S.Koreji to zlo jos postoji, a eno i tamo su poceli da jedu jedni druge... pa Komunizam nestaje i lagano ide na smece historije (gdje mu je i mjesto), u to zlo jos samo vjeruje par teroristickih organizacija i bolesnih ma-z.l-u.m-a kao sto je ovaj gore sto se je raznio eksplozivom...
Sta god da je ,neka mu je vjecna slava i rahmet vjecni Zao mi je zastitara takodje !
Mozete vi laprdati koliko hocete ,samo jedno je poznato : svijet ide u jednom pravcu ,nezaustavljivo ,u pravcu komunizma , kao jedinog oblika sveopsteg opstanka .
Nemam sta da kazem ,a da ne ponovim od onoga sto si Ti vec napisao . ,, Budi se itok i zapad , ......``Pozdrav , BRATE !
komunisticko djub.re poput srpskih isprdaka iz srpsko-komunisticke sdp, sva komunisticka gov.na ista.
Sad ovaj , sad onaj vas napada . Pa pitate li se , vi bilmezi : ZASTO ?
ovo je moj vojnik ha,ha ha,ha
protiv Siita nemam bas nista ali protiv tehheranskih Hodza imam ! sto se tice Iranaca, njima iskreno zelim da i oni jednog dana dodju do slobode !!!!
Koja je razlika između toaleta i komunizma? Toalet još uvijek postoji.