Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IDIL-ova mala klinika....
Imaju li ugovor sa nasim biroom,idel staz u knjizicu?
Treba li deset kamila platit za štelu za radno mjesto medicinske sestre? Aha, ne treba, IDIL je transparentniji od KCUS-a.
ma nije nego samo moraš biti specijalista za prišiti glavu nazad na tijelo
Hoceli raspisati konkurs za RTV servis na Hrvatskom jeziku?
Znam da je iole pametnom citaocu jasno, ali imam potrebu da to ovim komentarom iskazem. Nevezano za ovaj clanak, a iskopiracu ga na narednih 50, sve do bana i uklanjanja mog avatara sa portala, ali cu reci da je redkcija Klix.ba postala jedna skupina perfidnog ljudskog smeca i da je taj portal najveci i najcitaniji KONTROLISANI ispirac mladih mozgova na ovim prostorima, a sve u sluzbi zapadne demonkratije i prvenstveno cvrste valute. Ko se slaze neka odobri ovu misao, a ko ne, uvijek ima crvenu opciju.
Hećim
koliko su platili za oglas zna li se? i to sve pred ocima koalicije, pa sta rade, ti iz koalicije mogu idil da uniste preko noci, ali ne, tu su jos tajnovite igre otvorene...
Koalicija je organizovala i ovaj oglas vjeruj mi. Idil sad ima problem sa velikim brojem ranjenika, pa su se ovi iz kolacije utrtili, da ce za neko vrijeme ta obaveza (lijecenje ranjenika) pasti na njihova pleca. Uzas ! Jos se hladno spominje stavka da moras biti spreman potpisati ugovor na najmanje dvije godine. Zamisli kakva je to igranka i koje ludilo !!!
Super dragi klixe ! Sjajna reklama, samo jos dajte kontakt, kome i kako da se jave mladi nezaposleni ljudi, koji su na birou i cekaju bilo kakav posao i super, zavrsili ste posao. Pa onda kad uhapse nekog ko je isao u te ratne zone, satanizujte i zdusno novinarski pljujte. Kakvo ste vi smece postali, SRAM VAS BILO. Ko li vam samo odobrava ovakve vijesti, pitam se ?!!
Kakva budala trebaš biti da o ovome razmišljaš...
Ili se meni čini ili ovaj Klix promoviše IDIL kao nešto normalno, humano, civilizovano. Sigurno dobijaju fine pare za to. Pa kako vas nije sramota promovisati najveće zlo koje postoji danas, vama su samo pare bitne!!!!
i IS nudi posla,da hoce ovi nasi hahari vako.Pa i japanski bi progovorio.
uslov engleski, ostalo nebitno, hahahaha
....Aaaa, sestro ranjen sam... O.K. hau ju duin, du ju spik ingliš...
hahahaha bas tako