Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za pedeset godina ona ce biti poznata kao britanski univerzalni spijun iz treceg svjetskog rata.
I to kao neko ko je ucinio mnogo za unistenje IDILa i mir u svijetu.A to sto je priklala kojeg jadnika.Ah to je kolateralna steta.
SAD i zapad su produkt ISIL-a, tim su objavili rat Islamu. Uzimaju iz Islama samo ono što im odgovara. Sasvim je jasno da im je cilj sabotirati Islam iznutra, da natjeraju svijet da se okrenu od islama.
Večinom psihopate prelaze na islam i onda se nešto dokazuju surovošću i revnošću kojom nanose islamu više štete nego koristi.
jihad john junior, koji će to wunderkind da bude od ovakvih roditelja
A ima li penziono i socialno,jel uplacuju redovno.Ah mene budale sta ce joj to to joj Britanija uplacuje.Ovo joj dodje dnevnice za terenske troskove.
Britanska obavještajna služba,...a ko bi drugi!?!
upravo tako,to su ovi sto guzvaju po svijetu,a dolaze iz najgoreg sloja drustva.Spremni da urade sve za konto na racunu.A nakon nekoliko godina ih ubiju kao fol ,kao sto je Jihady John.
@Ja Jesam Alien ...u pravu si,...nad Londonom,Moskvom,Parizom i dr. gradovima lete i bombarduju islamski avioni,rakete i dronovi...sva zapadna Europa porušena i opljačkana,..tzv. islamski terorizam je samo blagi odgovor ( a uglavnom služi Zapadu kao izgovor) za ono što je tzv. Zapad uradio i još uvijek,svojski radi, (porušio,poubijao,popljačkao) na Bliskom Istoku u zadnjih 25 godina!Apsolutno sam protiv ubijanja nedužnih ljudi,ali "Zapadne sile" svakodnevno ubiju(raketama)stotine nedužnih!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Funny citat "Nije lako nagovoriti kršćansku rokerku da postane ekstremista"
I šta ono rekosmo ko je napravio Isil al Qaidu i ostale terorističke grupe
kakvo ispiranje mozgova.niko iole normalan nece ostavit zapad i otici na istok da se zrtvuje zbog necijih ideala.danasnja propaganda je x puta gora od one goebbelsove.
muž joj onako djeluje zgodanlafac, možda bi i mene da sam žena ubijedio da se borim protiv mrskog zapada :-D :-D
Bijela udovica.