Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jedna napomena: Shell je dobio pravo na istraživanje i eksploataciju nafte u okolini Tuzle, uz blagoslov SDP-a, i to BEZ konkursa ;) Poznavajući naš narod, nas će Shell g.u.z.i.t. 300 godina prije nego neko podigne d.u.p.e i pobuni se protiv toga.
M A S O N S K A G O V N A ba.. kako ne kontate
Slatko sam se nenasmijao vidjevši ove zločine. Jesu zločini no da su imalo blizu okrutnostima korporacija - nisu. Okrutno je npr ovo što se radu upravo danas, npr Sirija, npr Palestina, npr Monsanto, npr oil spill, npr proizvodnja otpada, npr zaduživanje građanstva, npr farmaceutika koja namjerno ćini ljude bolesnima, npr zabrana lijekova, npr zabrana zdrave hrane. Sve to odnosi daleko više života, svakoga dana.
" medotična" hahahhahahahahha
Stavi link o detaljnim mahinacijama politickog establismenta Federacije. 'ebla te Coca Cola. Ne spekulacije iz novina ili sta carsija prica, vec konkretni dokazi u vidu skeniranih dokumenata gdje se vide svojerucni potpisi ili audio snimci poznatih nam spodoba sa TV iz politickog zivota. Hajde na sunce sa tim linkom ili dokumentacijom. Ili je i tebi Coca Cola i strane firme vaznije od domaceg stanja ? Ili ne smijes bas kao sto ovi "ne smiju" objaviti zlocine Coca Cole ?
A ne smijete objaviti zločine Coca Cole? KillerCoke.org
Jah... najbitnije vijesti su kakve se smicalice, prevare, pljačke i krađe dešavaju drugdje po svijetu. Te iste stvari kad se dešavaju kod nas su uopšte nisu bitne. Zato je ova vijest o American Expres i Shell-u i Chiquita, i stanju rudarstva u zapadnoj Virdžiniji i ostalim bjelosvjetskim lopovima ubjedljivo najbitnija vijest na Klixu. ]ebo Federaciju BiH i njene lopove. Ovo je o Shellu i American Express najbitnija vijest. Skretanje pažnje sa svojih problema na nečije druge lopovije čemu si i ti tako lako potpao, što je i bio cilj.
Pitam se, jel bi bilo moguće smanjiti nezaposlenost nekim efikasnijim nadzorom izduvnih gasova iz putničkih automobila ?
Ovo je trenutno ubjedljivo najbitnija vijest na klixu u ovom trenutko.Naravno idioti su previše zaokupljeni fudbalom i ovakve im stvari promiču.Panem et circensses.Zabavljaj narod glupostima i možeš i možeš vladat njima kako hoćeš.
370.000 NEZAPOSLENIH u Federaciji BiH.
Halo "Strah" i "Užas" vi pojma nemate kako je skupo pravilno tehničko održavanje naših motornih vozila.
A šta je sa plavičastim dimom iz auspuha putničkog automobila sa CD oznakom, kada ulje za podmazivanje sagorjeva, koje metode podmićivanja se tada koriste ?
Kako je lijepo vidjeti kada automobil diplomatske oznake (CD) ispušta iz auspuha crni dim (čađavi). Koje metode podmićivanja diplomate koriste da bi vozali ekološki i tehnički neispravno vozilo ?
Ma "bizon" problem je što božji časovnik drugačije otkucava, božja sekunda je kao ljudskih hiljadu godina. Sudovi, novinari i nevladine organizacije nisu savršeni, ali u 99% slučajeva obave poslove u periodu znatno kraćem od od onih ljudskih hiljadu godina.
Dabogda ih sve Anonimousi unistili !
Sve him oduzeti , unistiti i protjerati ! Njihovim metodama him uzvratiti !
Farc u kolumbiji i dalje operira, samo sto sad rade za rudarske kompanije.