Otvorio paljbu na goste kafića
0
Najmanje 20 mrtvih u pucnjavi u Meksiku
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iznad zakona!, nevazi za sve pisani zakon stoga i jest ovako jer nekim ljudima se cini velika nepravda. A to kartelo i takve stvari se znaju od koga su to je od drzave da narod nemisli na gladni stomak i da se zabavi takvim stvarima svugdje je isto i kod nas je tako, samo sto ovi nasih lesinara ima i previse....
Navi Pillay - jel to sad musko il\' zensko ? :O
Jeli se Alen Škoro vratio u BiH..Ako njega smaknu ostade fk Sarajevo opet bez titule xD
nisu platili ceh pa ih kalasom razvalio...PETI
Sreca pa nas nema ko meksikanaca. Kod nas bi bilo jos gore. Samo treba zadrzati ovako nizak standard zivota i svima davati mito kad ti nesto treba i to je pravi put. Osvijestite se meksikanci, pridruzite se u EU. Rijesiti cete sve svoje probleme, a mozda i nase. Sucut porodicama pohinulih.
Neki soson ..
@šačica.
34.000 ljudi u 4 godine!??? Bože sačuvaj! Ta šakica ljudi, narko kartel, teroriše cijeli narod.