Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lahko je pricat iz kucnih fotelja ko bio pobjegao prvi a ko zadnji ! Realno svako sebi je najpreči u ovakvim situacijama!
To su koraci koje je amerika uspješno isprobala na desetine drugih država... 1. Sankcije 2. Diskreditacija 3. Ubacivanje u redove opozicije i stavljanje pod svoju kontrolu 4. Vojni udar 5. Okupacija 6. Izvlačenje prirodnih bogastava (krajnji cilj)
imal link na audio snimak ?
ima http://article.wn.com/view/2014/04/19/ Ajde nam prevedi ako znaš korejski...
kapetana i govana , to treba da budu hrabri i iskreni ljudi a ne misevi
476 ljudi, preživjele su 174 osobe, među kojima 22 od 29 članova posade.. Ovoj 22. iz posade od srca zelim "OZ" dozivotno.
covjece 300 mrtvih...uzas...pa dje su camci spasilacki...brod mora imat kapacitet putnika ravan kapacitetu mjesta u camcima to moraju uvest pravilo...
Jest vala u OZ ih poslati da ih Adebisi i Šilinger karaju. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kapetana ubit
Kapetan prvi napustio brod... Zar on nebi trebao zadnji ostat na brodu koji tone? :)
brod koji tone prvo napustaju misevi ;)
Pobjeci i zivjeti kao pi*ka, ili ostati i biti mrtav heroj!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
uh...