Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebo vas facebook niko nema vise svoju privatnost samo kopaju po tudjim profilima i gledaju kako ce koga tuziti nasta ste spali jadovi
od gluposti \"prijatelja\" i intervencije socijalne sluzbe gori je samo naslov ovog clanka \"Na Fejsbuku objavila sliku bebe koja pusi\"! jos u clanku lijepo pise da cigareta nije bila zapaljena pa me zanima sta to beba pusi
sreca pa ne stavih ni ja sliku na FB, svoje curice kad je imala 1 godinu dana sa nezapaljenom cigarom isto ovako u ustima. Jao eto da nije ovog clanka sad bi i meni socijalni radnici i policija kucali na vrata. hahahaah ja nebuloze...Hvala ti Facebook svim srcem sto postojis,,da nije tebe sad bi mi djete uzeli LOL mislim da se ovde vise radi o slucaju sto je toj majci 18 godina.. da je ipak zena starija i da je to uradila..nebi bilo ove gluposti.
cuj bebe na facebook...lol, neznaju guzice obrisat da na facebook idu...
Jao, sto pretjeruju. Bolje vam je da hapsite ljude koji zlostavljaju djecu, a ovo je sigurno ne pripaljena cigareta, samo shala.
hahahahaha.....trebali su je na lomacu...mozda da je dala bebi joint mozda bi je pohvalili ili napisali disertaciju o njoj..ali cigara....kuku leleeee.......eh...uskoro i ja idem u ovaj svijet...wish me luck...
PRESERAVANJE,PA STA.imas ovakvih slucajeva puno !
hebo facebook sto ce vam vi imate dodika i puno traktora
mi u srbskoj nemamo taj fejbluk
MA DAJ seRu kooo... sta ima veze, cuj neodgovorna majka.. i mene su slikali s cigarom.. pa nikad u zivotu nisam ni pomislio da zapalim.. cc ..
pa naravno da ovo salje pogresnu poruku sada ce sve bebe sirom svijeta (nakon sto naprave svoj facebook profil) vidjet ovu sliku i same ce htjeti cigaru i time od malena postat pravi pusaci ccc stvarno kako samo neodgovorno od mame !!!
za Storm prvo dodjesh na sarajevo-x.com, onda kliknesh na temu koja ti smeta, onda prochitash temu koja ti smeta, i na kraju komentarishesh na temu koja ti smeta...pa koji k**** dolazish na ovaj website ako ti sve smeta shto se tiche bebe...preseravaju
nigdje veze, kakve veze ima sto dijete drzi zapaljenu cigaru u stima. pa kod mene pola familije, svi jarani i jaranice, rodjaci i rodice imaju barem jednu takvu sliku. jeste smjesno je i zanimljivo. mislim nigdje veze!
Roknite se svi kompletno u redakciji, a i ja cu zato sto sam gori od vas i komentarisem ove nebuloze
joooj, vidi mu glaveeee! :-))))