Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov ovog teksta treba biti radikalni KRŠĆANIN spaljivao knjigu (Kur\'an) koja priznaje njegovu vjeru i njegovog poslanika ISUSA isto kao sto si autore ove stranice stavio naslov radikalni islamisti spalili američku zastavu!!!!!!!
Procitaj jos jednom, mozda ti se upali lampica... :)
Braco, znaci spremajmo se da bijemo katolike,krivoslavce a Boga mi i jevreje... jer pobjeda je obecana, ceka se samo da isucemo sablje
NIJE JEVREJ.
smijem se kladiti da je ovo židov i predlažem muslimanima u americi da na istom mjestu spale Talmud,
a sibe hajvanu retardirani, izgubljeni
ovaj covjek nije ni svjestan koji je sevap zaradio, Allah mu vjecni Dzennet podario amin jarabi. a ovi sto su ga vrijedjali i ometali dok je palio, vela havle vela kuvete, u vjecnoj Dzehennemskoj vatri ce da gore! sljedeci korak je sad spaliti jednog hafiza i to zivog, posto i on u glavi ima Boziju objavu.
braco ameri stizemo vam u posjet \"prepare to hell\"
SVAKA MU ČAST! Amerika je slobodna zemlja u kojoj se, za razliku od retrogradnih i zatucanih šerijatskih sistema u dijelu Azije, mogu javno i slobodno iznositi stavovi i mišljenja. Isto kako je ovaj spalio Kur\'an, tako neko slobodno može spaliti zastavu ili Bibliju. To što neki(islamisti željni šerijata) žele da se sloboda zapadne civilizacije uništi, kako bi na njenim ruševinama gradili svoj primitivni šerijatski sistem iz srednjeg vijeka, to je njihov(islamistički) problem. Ako je tim islamistima tako loše na Zapadu, neka se vrate tamo odakle su došli, i nek\' uživaju u šerijatskim \"blagodetima\".
Potpuno podržavam čovjeka,a i vi muslimani ste svjasni da ta knjiga i ne zaslužuje ništa bolje.Mnogo poziva na nasilje je unutra.Kontam da i ja nešto slično uradim u Sarajevu pa stavim na youtube. pozdrav iz Centra,Sarajevo.
Varvari mogu spaljivati koliko im volja, cuvari Ku` rana (Hafiizi) ce to cuvati do sudnjega dana!
VI STE JOS PRIMITIVNIJI STO OSTAVLJATE TAKVE KOMENTARE
Sta ce munafik,nevjernik I.t.d Majka mu se puca po Bankogu,otac nezna ko mu je( prof Jery Springer live ) ,sestra mu striptizeta 450 pound, a sin gay izoblicenje ljudskog roda !!!!!
Opet jaki na jeziku. Da vam kazem nesto korisno, sto ste jaci na jeziku i tastaturi slabiji ste u stvarnom zivotu. Ako mislite pisati pisite pametno i racionalno. Allah netreba zastitu vasu niti Kur\'an. Vase je samo da osudite cin, nikakvo internet i pismeno/usmeno silenje.
u nasim kucama u BIH su spaljivani Kurani u ratu,jer svaka ga je kuca imala