Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka se uguse mamu im je..be..em ortodoksnu
@zemljotres: Ne zemljotres. Tri zemljotresa. Tri različite lokacije.
HAARP projekat ...
odnio vas cunami daboga
sad ce zemljotres sravnati istanbul.
guzno crijevo salje svoje turiste u moskvu.
Koliko vas placaju ovi PREVARANTI DA IH REKLAMIRATE I VARATE NAIVNE??? \"Ćilibarske ogrlice za bezbolan rast zubića od 2400 din. Naručite odmah..2400 DINARA\"
kazna bozija genocidasi goricete u vatri
Kakvi bona hinduci i druge religije u jednoj muslimanskoj zemlji? Pa znas kako je isl.am tolerantan. Census data indicates that 97% of the population of Pakistan are Muslims; Islam is recognized as the state religion by the Constitution. There are small non-Muslim religious groups: Christians, Hindus, Sikhs, Buddhists, Parsis, Bahá\'ís, Kalash and others totaling 3%. Sad ih ima sve skupa 2% u vrh glave !!!
Ruska posla...
http://www.sarajevo-x.com/svijet/globus/clanak/100808014
koliko znam u Pakistanu i Indiji ima dosta hindusa, i kolko znam bas su ta podrucja zahvacena....tako da me to nikako ne tangira, kao ni odrone po Kini ili snjezne oluje po Juznoj Americi...hhhmmmmmmmmmmmmm....cudno, cudno !!!
da, bas se ti putevi boziji ogledaju upravo ovih dana u Pakistanu, sve vjernik do vjernika :-P koja ironija hahaha
CUDNI SU BOZIJI PUTEVI !!!!!
\"Gašenje srpstva\": Srbi prodaju imovinu na Kosovu i odlaze! http://www.24sata.info/vijesti/regija/39980-Gasenje-srpstva-Srbi-prodaju-imovinu-Kosovu-odlaze.html