Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekaj malo ...Niste vi skontali o cemu se radi.. Radi se o tome da 85% sirove nafte za potrebe Europe je LIBIJSKOG porjekla... Nafta iz Libije i Tunisa cine 3 % svjetske potraznje- potrebe... Ovih tri procenta je zapinjalo u Iracko -Iranskom ratu tada je doslo do duplanja cjene nafte....To se danas nakon financijske krize nesmije desiti inace doci ce do kolapsa svjetske privrede i haosa... Europa, ovaj put predvodjena spekulantom broj 1 Velika Britanija zatim spekulantom br 2 France !! zeli da se spasi vlastitog kolapsa... sta cini ??? Neurozno razmislja o planu vojne invazije i okupacijom naftnih polja i postrojenja u libiji.. Posljedice Taj cin ce potvrditi Gadafijeve teze o kolonijalistima-neokolonijalistima ( koja je zaista tacna..) i taj cin invazije na libijsko tlo ce mobilisati libijski narod u gadafijeve redove ... Na kraju taj cin moze biti pocetak rata onih koji budu izvrsili invaziju protiv islamskog svjeta.... Zavrsen komentar
Ako bude 3 svjetski, zapad bi mogao koristiti i nuklearno oruzje da zastiti svoje interese. Zato je bolje da ga ne bude. Radijacija ide gdje je vjetar nosi. Moli boga da ga ne bude.
HaHAHAHAHAAHAHAAHAHAHAAHAHAAHAAHAAHAAHAHAAHAHA Vic godine, Europa ide u rat. Haj da ste napisali UN koji je skoro neefiikasan ko truhla Europska Birokratija ili Nato koji jedini imaju hrabrosti za okrsaje, ali Europska Unija prijeti nekome ratom, HAHAAHAHAAHA. Ni moldaviju nije strah Europske unije. Dok se 30 drzava dogovori ko ce od njih ratovati, ko ce koliko vojnika poslati,ko ce poslije kontrolisati drzavu i najvaznije ko ce placati, trebat ce im 10 godiina.
3. svjetski rat ce pocet zbog nekog sra.nja u bosni, tako da ste jos mirni...
sve je dobro dok ja jedem zlatnom kasikom
Ko zna šta se iza brda valja! @Zeigeist & @Bitno Slažem se.
ovaj put 3 svetski rat ce poceti sa africkog konitnenta ali sigurno ove godine poceti 3 svjetski rat ali ovaj rat ce biti sirotinja sa jedne i bogatasi sa druge strane vidi te da i u hrvatskoj policija napada demostrante a da mi pocnemo isto bi bilo ovdje i kod nas
Bliski istok je latinska amerika broj 2.
Eto ti zapadnjaka u Libiju da donesu samoubilacke napade (demokraciju) i postave svoje ljude.
Idemo opet....Deutsche Afrika Korps, samo ovaj put bez Rommela !
@Zeigeist Prijatelju on je vec poceo...i to vec poodavno..
3. svjetski rat se bliži.
Pukovnik ? Zar nije Marsal ?
jesu li ono i tamo muslimani?
UN - United Nothing...Samo vazni gradjani su vazni, svi ostali su nevazni...