Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suniti i Šiti, šiti su malobrojni muslimani u odnosu na sunite, ali ti ekstremisti predstavljaju ISLAM u najgorem mogucem svijetlu, i mi kad želimo da predstavimo islam kao ono što on zaista jeste ne cujemo se, jer ne raznosimo se ne preuzimamo krivice na svaku bacenu petardu u svijetu i nismo toliko glasni koliko su šiti glasni. Poenta je da oni nisu ogledalo islama niti ce kad biti.......
Placenici koji rade zapravo za Zapad i za Rusiju, kako bi ovi dalje imali izgovora napadati islamske drzave, ubijati muslimansku djecu, silovati zele, ubijati starce, a na kraju docepati se nafte i prirodnih resursa. Zahvaljujuci produzenom ratu. ruska vojna industrija moze imati nove narudzbe oruzija za potrebe vojske ali i pobunjenika. Rat na Kavkazu - cisti profit vojnih kompanija... Ove budale na videu, rade za Zapad i placeni su od Zapada. Koliko se vec dugo Cecenija drzi, to je nevjerovatno. Da nema podrske od strane Zapada, kako bi Rusiju drzali nestabilnom, ne bi se ovoliko dugo vec vise od 20 godina drzali. U Iraku Amerika se bori protiv tih ljudi u Siriji ih podrzava. U Rusiji Putin se bori protiv jednih a podrzava Assada i Iran, kao sto je i Gadafija podrzavao. Ovo potvrduje tezu, sve je prolazno, interes je vjecan. A zato vrijeme polako ali sigurno na dalekom istoku novi div se budi - Kina...
Pa zašto se vjerske glavešine ne ograde i ne osude ovakve činove
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
E sako jada,sto se niste prijavili na koju disciplinu,ali ne jer tu treba ipak malo mozga,vi nemate veze sa islamom i muslimanima,a tu zastavu iza vas samo nagrdjujete..
Tuto i muto !
A NEGO SA CIME TO VEZE IAMDU, MUSLEMANU, A???? DA NE IMADU VEZE SA KRSCANSTVOM SLUCAJNO?????? ONI UBIJAJU U IME I ZA RACUN ISLAMA, I POGIBAJU U ISTO TO IME, MUSLEMACINO!!! TAKOD A JNE PROSIPAS SVOJE GLUPOSTI POKUSAVAJUCI SI TAKO OBRAZ SPASITI!!!!!!!!
gledaj militanata sminkera ...
KOLJI GAMAD MUSLEMANSKU, SAMO TUCI!!!!!! NE MOGU SE MUSLEMANCINE NIDJE NA SVIJETU PAMETI DOZVATI NEGO IH SE PO GLAVI VJECITO TUCI MORA POSTO TA GGAMAD DRUGI "JEZIK" NE RAZUMIJE!!!!!!
Retardinjosi.
nema ništa ni od ovih,šuplja priča,ako imaš namjeru nešto uraditi onda to uradiš a ne brbljaš o tome
Ajmo moji Bosancerosi najbolja muzika www.intenseradio.net Evo ja slusam i uzivam.
Kad smo vec kod poklona jel ima neko ajfon viska?
Može li Samsung s4?
I oni su vjernici, je li? U ime Alaha, ubijaju ljude? BOLESNI UMOVI!
Pa hocete li prestati blatiti Islam i muslimane neandertalci zatucani!!!
Opet se ovaj debil priznajem7 javlja.
E sta je Rusija u proslosti radila. Dobro je da postoji jos uvek...
hahahah, dobra predstava, aplauz
raditi protiv islama a onda sa na njega pozivat i jos hoce da im neko vjeruje da su vjernici
Jedva cekam da prodju igre u Sociju.Pa cemo vidjeti kako Musa dere jarca.Oh pardon,Putin dere Islamske militante.Navijam za Ruse,da osvoje zlato u hokeju.
Putin uopće ne smije s njima razgovarati. Jedino avijacijom, tenkovina i specnazom! Raspameti !
Da mi je vidjeti tko se tebe boji?Obris bale krmak jedan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ŠEŠELJ JE VEĆI MUSLIMAN OD OVE DVOJICE
Kada prodju igre u Sociju,unistice ih Rusija.Nisu drugo ni zasluzili.Ovi Islamisti,nisu zasluzili da zive ni na Marsu.
Putin je stari obavještajac. Budi uvjeren da se neće imati gdje kupiti kebaba sve do Teherana.
prometej32, Može jedna zamolba? Pitaj ovu kmicu šta mu to znači "hin". Pa mi javi. Hvala!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)