Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas nas izvjestavaju za nesto sto se desilo 2011 ??? Istina je da su oni pod krinkom humanitarnog rada , nudili hranu u zamjenu za vjeru, ... dakle krscanski misionarski projekti , ... Da Allah pomogne mudzahide Somalije ucvrsti ih na pravom putu, poveca sabur i ubraza pobjedu. Amin
Kabul vijesti; 22 smrtno stradalih juce u odronu zemlje uslijed jakih pljuskova u provinciji Parvan. 4 kineza koji su dosli trbuhom za kruhom ubijena 1 ranjen u pucnjavu u centru Kabula. ... ako treba jos vijesti iz Kabula, tu sam.
aha "militanti" ja bih reko fasisti, islamisti ili vehabije. imamo takih i u kod nas zato Bosna propada. i mi smo mala somalija.
Ne treba dosipati so na ranu. Pojedinci su radikalni ima momaka koji gledaju svoja posla i zive svoj zivot.
memo gluplji si od slulemana mema. prodali ste se za nesto jeftino ovo zemaljsko i izgubili se u vjeru. kod tebe memo 210 ustvari je veoma veliki problem jer si tup a kako ne bi bio tup kad si glup, tako da kada ne razumijes clanak samim tim nemas pravo da se oholo ponasas i osudjujes islamiste vehabije fasite ili bilo koga drugog jer si nevjernik ! e nevjernici koji se ne pokaju i nadju pravi put tesko njima a blizi se dan sudnji na kojem ce crna lica nevjernika biti crna kao oblaci koji upozoravaju nevjernicke zapadne zemlje !!!!