Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vidiš, da Obama nije pobjedio ljudi nebi dobili povećanje plate od 5%, znači ipak je od Obame, \"bez njega nema priče\".
...što mi se čini da radnike dite neće snać\' ovakva sudbina...mali musavi pijačar nije dobacio do tog nivoa inteligencije...
evoo rihanna da malo parite oci :D http://adf.ly/1663782/rihann awithlotmoney
hebali vas radnici...za razliku od ljudske radne, masine se nikada ne zale, ne strajkuju i puno su preciznije, brze i efikasnije. vi pojma nemate o relaciji rizika i nagrade...zato vas sve vise i vise smjenjuju masine i daleki istok.
Svaka vasa US-rana administracija ugrozava radnike ! Ja ,,Bushova ´´ , ja ,,Obamina `` , jali ,,Romnijeva`` . Sjeme vam se zatrlo kapitalisticko ! ! !
Možda su ga posjetila ona tri duha kao u onoj bajci Scrooge.
pa ako nisi mislio prijetit trebo si to odma napisat a ne kad si vidio da si poj\'o [email protected] tek onda. sad ima da placas debeo porez i da unajmis jos radnika da bi odrzo tu milijardu a ne da otpustis. to si dokazao povecanjem plata u startu. glad za parama nikad ne jenjava je.b@ te donald trump. m\'rssssssssssss
P@PISHAM VAM SE U PORTAL KAD RIJEC M\'RS SE SMATRA KAO PSOVKA!!!!!!!
@Ovome što je dao negativan glas: zamisli radiš u firmi koja proizvodi bombe. Na izborima se kandiduje čovjek koji kaže da će ako produži mandat zabraniti proizvodnju bombi. E sad direktor ispade da prijeti radnicima jer im je rekao koje će posljedice biti. E vidiš, kako sam ja tebi morao ovdje da dam primjer sa bombama, jer se ne razumijem u poslovne procese njegove firme, tako je i on morao direktno da kaže radnicima za posljedice, jer ruku na srce, 99% radnika nema pojma kako firma posluje i od čega sve zavisi.
Čovjek je ispao fer. Nije prijetio, nego zna kako firma posluje i kako stvari funkcionišu. Ja bih bio zahvalan direktoru za ovakva upozorenja, ipak je dobro znati šta možeš da očekuješ, a ne sutra osvanuti bez posla.
dat\'će on i za radnike dite...samo sutra...
čuj to?!