Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako raste broj pedera u svijetu ocekivat je da i nasi politicari uskoro pocnu priznavati da su pederi samo da dobiju koji glas vise
Ne "raste" jer to nije nesto sto se moze povecati ili smanjiti. Raste samo broj autovanih ljudi.
https://www.youtube.com/watch?v=IytzwbWhF5U
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Šta se imaš ponosit na to što si gay, ili jesi ili nisi. Isto ko da si reko ponosam sam što imam plavu kosu. Niđe veze.
Slažem se, ali meni je još čudnije kad kaže da je najviše od svega ponosan jer je Amerikanac.
@Identolog Il jos gore, "Bosnjak". Hajde mogu donekle skontati sto bi se neko ponosio sto je Amerikanac, ipak je to vele sila koja vlada planetom. Ali da se neko ponosi sto je Bosnjak, e to je za ismijavanja
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dzaba mu pare
kao da je .... Evu Mendez pa se ponosi time. Uskoro ce biti bruka reci da si strejt, a pederi ce druge stane pjevati: malo vas je malo vas je pi...ce.
Svi se čude što je ponosan jer je gej, a niko se ne čudi što je "najponosniji jer je Amerikanac". Izgleda da se ovo drugo kod nas smatra normalnim?
Milijarder! Koj mu je broj? Zaljubljen sam na prvi pogled i otkrio sam svoje sexualno opredjeljenje! Mehr mi je bar 20-30 miliona :))
Nikako ne mogu da shvatim ovo "proud to be gay". Kao da je to neki licni uspjeh, nekakav podvig, dostignuce. Znam da je to samo fraza, ali je toliko besmislena da nervira. Ponosan je sto je peder. To je kao da neko kaze "ponosan sam sto sam celav".
To je zbog pritiska okoline da trebaju biti posramljeni, naročito u prošlosti. Koliko se sjećam, u vrijeme borbe za gay prava u Americi imali su i neku pjesmu tipa: "Say it loud: I am gay and I am proud".
@Identolog https://www.youtube.com/watch?v=j0A_N-wmiMo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..kad sam ja bio sa jednim toplim burazerom(pederom) u klubu, svaki put kad naidje dobra maca ja podjem da ga bocnem laktom(vidi je, sunce ti kalajsano)😂😂😂i onda kontam, ne vidi on što ja vidim,a vjerovatno ni ja ne vidim ono što on vidi😂😂😂😂😂😂😂😂bilo na je fino, malo se jelo, malo se pilo i......mislim da se malo više pilo, ne sjećam se detalja😂😂😂😂😂😂😂😂
@macak mali- jel'to od heinikena😂😂😂😂😂😂 ja sam mislio da je od stolice😂😂😂😂😂😂
Nek si ti sa toplim burazerom u klubu to sve govori o tebi
Hebo te, pored silnih vijesti o drzavnom udaru Klix i zaboravio da pise o ped.erima.
Yebla te turska i drzavni udar :/
PEDER....