Dmitrij Medvedev
0
"Mi plaćamo greške SAD-a"
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Putinov papetic od predsjednika je rodjen sa greskom tako je nesrazmijeran nesto je pogresno u njegovoj genetici .Obratimo paznju na ove kompleksase a posebno ove sto optuzuju druge a posebno oni ta sto manje ce vam pomagati pa sto bi vam Ameri pomagali kad ste im otvoreni inajveci neprijatelji i licimjeri. Da ste normalni i vi bi bili dio Europe i Nato pakta i svi bi pazili na KINU jer ce nas ona sve poklopiti. Niste vi toliko pametni da to vidite vi jos igrate stari kazacok i od vas su svi pobijegli kao kod nas od SMRDIJE. Tu ima neke slicnosti.
Kazu da se Marx prodaje dobro u Njemackoj, analiza kapitalizma i to...
Konacno je potrebno da se kaze Ludim Amerima da postoji i ostatak svijeta,ito da zive od svog rada. Valjda ce izvuci neke pouke iz ove krize koju su oni uzrokovali svojom prepotencilom i arogancijom narocito Republikanci.
Tako je Mitre..:)