Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi smo Europa, i mi možemo da napravimo fond solidarnosti da pomognemo za drugim zemljama Europe! Mi možemo, ali nećemo... imamo pametnija posla!
Naši narodi moraju biti slobodni !!! Mi sami trebamo odlučivati o našoj budućnosti, a ne neko drugi !!!
Srušiti ćemo mi tebe kurvo fašistička, srušit ćemo te !!!
Mozes samo da joj polizes nesto !!!
pusi q.rac ko te j.be moze bosna i bez tebe! germanio, germanio! :)
pa kažu: ne ne nemoj da te rade
NEMA. Pojela maca...
Cuj Njemacka ne zeli dijeliti novac, ali zato ga zeli krasti iz Eurozone na taj nacin sto ce prisiljavati vlastitu populaciju da radi za sicu od 400 eura mjesecno kako bi ukrala poslove iz te iste Eurozone? Osim toga lovu ne daje samo Njemacka, sto se dovodi u zabludu nakon njemackih hvalisanja. Recimo na svaki njemacki euro Grckoj, Francuzi su dali 95 centi, sto je po glavi stanovnika priblizna cifra.
ne daje samo njemacka,ali najvise daju... http://en.wikipedia.org/wiki/European_Financial_Stability_Facility pomoc u ovom slucaju znaci dati novac angelice...
Po glavi stanovnika Njemacka €1,454.87 Francuska €1,398.60 Kad si vidio Francuze da kukaju o njihovoj lovi i drze lekcije ostatku Europe kao Njemci? Stvarno su se Svabe pocele kurciti i previse. Osim toga, gdje su Grci potrosili kredite koje ne mogu vracati? Na njemacko oruzje i vecinom njemacke proizvode.
Naprotiv uzimat ce vam kapom , a dijelit sakom :)
Bitno da je nama suuper :)) , a za njih nas zaboli kao sto Milanovic rece Hrvatima " Vi ste ovo birali " :)))