Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem dijasporu što se toliko buni, pa ako je tebe već prihvatila Njemačka pusti neka primi i druge, kakve to veze s vama ima? Živi svoj život, radi, ne moraš se družiti s njima ako ne želiš, ali nemaš pravo prosipati pamet što bi jedna Merkel trebala raditi u svojoj državi, državi u kojoj si i sam stranac!
jednom sam davno negdje pročitala da će jedna Žena spasiti svijet...ne za*jebavam se, neko proročanstvo
Zatvori granice i izvedi vojsku na mjesta gdje je poznato da se moze proci i kraj. Nema tu puno mudrovanja . Vec treba bijede u europi da se moze iscenirati nova recesija ! Nista drugo. To cete vidjeti . I opet po dzepu obicnom narodu . Scena vec iscenirana a glumci pristizu .