Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj jesam se najeo mesa, nisam ima 3 godine.....ma ima više kak'e 3 godine....
Je li bar bila teletina?
jos sama snicla,ma prste da pojedes..
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Daju Kurdima da razvale Tursku u konacnici.
FREEDOM FOR KURDISTAN
dame i gospodje, gospodo i gospode... njemcima je ovaj rat za islam odgovarao, jer sad imaju gdje prodati svoje oruzje, a glupi islamisti pomislili da naprave islamske drzave ne racunajuci da samo sa sabljom u ruci ne mogu protiv interesa zapada.
ružna babo masonska
vi ste i napravili te teroriste!!!!
Nije ona to tek tako, poslaće oružje Kurdima a to će rasplamsati sukobe sa Turcima; potom će i jedni i drugi bježati iz područja sukoba i naravno imigrirati u Njemačku - jer zafalilo ih je :P
Ljudi kad vidim ovu zenu, nemogu da jedem tri dana, znači rugoba bože
Od milijardu njenih slika vi ste izabrali ovu Svaka čast, Klixovci.
Nismo ni mislili da cete pokusati zaustaviti sukob. Davno je Cezar rekao: " Zavadi pa vladaj."
Nebi SDA ( Nejmacki ) sa tobom slozili
Teroristička tvorevina koju teroriste nazivaju 'Islamskom državom' Kakav vam je ovo ba prevod?
do 2050 ce muslimani postati vecina u Njemackoj pa kada izadjemo na glasanje, a sve demokratski... ;-)
Od kad su napali na one Zapadne droljice Kurde i priblizili se Americkoj bazi u Erbilu, sad su ko fol svima opasnosti. Zapad samo pazi svoju guzicu, kao uvijek.
Ne, zato sto pozdravljaju sve Americke napade na Muslimanske drzave. Zato sto se kriju pobunjenici Peshmerge iza Amerike kad im Turska uzvrati za teroristicke napade u Turskoj. Zato sto Kurdi imaju otvorenu saradnju sa Izraelom samo da bi se uvlacili u Americko dupe pa dobili svoju drzavu. Zato sto su oni medju odgovornijim za lahku okupaciju Iraka mada je se Sadam vec povukao iz Kurdistana. Zato sto su oni dali Zapadu da grade svoje luksuzne vojne baze na njihovoj teritoriji koje Zapad koristi da nastavlja terorisati Muslimanske zemlje i braniti Izraeli. Eto zasto su Zapadne droljice.
bojim se da ce radikali vratiti se kucama u evropi i svijetu sa znanjem kako napraviti bombu i poceti dizati metropole u zrak !
nazalost ali je tako ! nece to dotaci evropske muslimane tipa bh muslimana koji su vec po mjeri evrope liberalni i neagresivni... na metu mogu samo biti kozojebi iz afrike i azije koji su se nakacili na socijalu u tim bogatim zemljama i pljuju drzave u kojima zive !
cia ne mogu reci da se ne slazem s tobom... gdje ima dima tu ima i vatre !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo za Angelu
Merkelova ....sto ne kazes to su i cetnici u Bosni radili pola Bosne okupirali i protjerali i GENOCID pocinili u Srebrenici,pa ste ih u Deytonu 1995.g, nagradili cetnickom tvorevinom...!
srvi ....smrde...!
gluposti