Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj bože u snu je vidjeti..
Mali Svabo kaze Obami; -Moj tata kaze da vi nas spijunirate. Na to ce Obama; -On nije tvoj tata.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Srbi nisu Vlasi... Vlasi su pravoslavci koji nemaju veze sa Srbima.... više smo vezani za današnju Rumuniju! Ali nismo Rumuni. Jer Rumuni kao nacija ne postoji... Rumunija se sastoji od 3 celine... moldave, transilvanije i vlaške... te tri celine su se ujedinile i izmislisle rumunsku naciju... Ja sam Srpkinja ali Vlaška srpkinja. A to zašto vi govorite srbima da su vlasi to mi neće biti nikad jasno... i to nije ništa pogrdno...
Ti si genocidasica, pripadnik genocidnog svetosavkog klana zvanog srpstvo, i ovo nije pogrdno, ovo ti je kompliment. Ovim se vi ponosite.
EU se raspada...
Kakav akrap , ovo je primjerak prave vjestice , sotone
U svijetu nepovjerenja i straha, svako prisluškuje svakoga...
Puca od mrznje. Zla, raspala babetina. Vole je samo Siptari i bosanski muslimani.
umri kucko matora u najgorim mukama
i ja svog momka prisluskujem ubacla sma mu njesto u talafon on ima najnoviji ajfon ako me prevari odsici mu obadvije noge
flachen buchstaben? ;)
Francuska mrzim tu zemlju
Niko od nas nije savršen i svi imamo mane, ali ova baba je stvarno i Gargamela zasenila...
Aha!