Bivši policajac tvrdi
0
"Maddy je oteta da bi bila voljena"
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da to tebe nesto ne pogodi od proslosti ?
koji ste vi gadovi,zar i ovdje morate umetnuti nacionalisticke komentare i spominjati rat. Vama nazalost nije zao nikoga,samo vam je do mrznje i politike
nikad niko ne spomene ove nase silov. djevojcice ciji krvnici rade po policijama rs-a
znam kako je tesko roditeljima te djevojcice za koju ne znaju jeli ziva ili mrtva i sta se s njom sve desilo dali je mucena i sl. tako isto imam razumjevanje za sve one koji su u ratu izgubili svoje najmilije pa ne znaju sta se sa njima zbilo.
jbt koje jednoumlje kod nas vlada. Sta fali ako neko ima i drugacije misljenje od vas. Ja se samo iskreno mogu licno nadat da dijete nije otislo u rezervne dijelove ili u bijelo roblje - barem to ako vec od svakog stravicnog izbora mogu pravit \"najbolji\". Cinjenica je da je ovaj slucaj bio propracen medijski kao nijedan do sad - sto je vrlo indikativno - da neko toliko prasine podigne radi jednog djeteta - da se tolika frtutma i reklama i zal marketinski pokrije zbog necega.... Ono sto je tuzno sa ovom otmicom je lik koji klika iza monitora i psuje i jak je iza komada plastike i stakla. To je jos stravicnije.
ma nema te vi pojma, pisete neke glupe komentare glupi bosancerosi gonite se u .... p. m
Ima tu raznih teorija, kao što je npr. ova: Pao je dogovor sa nekom poznatom osobom da se djevojčica otme, s ciljem da se skupe milioni, jer su im pare potrebne s obzirom da su poprilično siromašni. Oni danas čak možda i viđaju svoju Kćerku s vremena na vrijeme.
ja se pitam kretenu jedan imas li ti djece?! pa zamisli, i zapitaj se, bil tebi svi milioni svjeta pomogli ako ne znas gdje ti je dijete, i sta li mi rade! majmune jedan glupi!
ma idi bre u vraga, milioni djece poginu u ratu, ili gladi, ili u rudnicima, a tebi zao jedne koja je \"nestala\" i zbog cije su smrti roditelji milione dobili... Pfff
Sto je meni zao ove djevojcice...