Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SSSS ucini nam svima uslugu i vrati se u septicku jamu, tamo gdje i pripadas...
tihic je dodikova kurvica klempi ga za usi-a tiha mu ga slaze....srb je opet jeban,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,heheheheheheh
Ubica je Makedonac, danas je objvaljeno!
Lol, smiri se zar ne vidiš da te loži bezveze :-) i da namjerno piše nepravilno.
@ Ja ....ma daj molim te..kakve \"fensi\" skole...daj molim te....to se uci u svakoj skoli....zapravo trebalo bi...bez obzira je li ona \"fensi\" ili ti elitna...znas...
Lol Štaću kad mi babo nije imo para da me šalje u fensi škole. Osto sam neuk i neobrazovan. Morem ja i vako živit. Što bi moji na selu rekli: Hope never dies.
SSSS= SEREM SVAKE SUBOTE SLASNO! Evo sad javljaju kazu da je ubica PRAVOSLAVAC!
dodik je peder?????????????????????????????????
SVE SRBE NA VRBE????????????????????,,,,,,,,,,,,
Dobro je kad priznas SSSS! I ja mislim isto. Kad srbin napravi zlocin treba napisati SRBIN! Isto kao kad je onaj psihopata ubio svedsku ministricu. Zalosno. Sad i hollywood umjesto rusa i arapa koristi srbe kao bad guys!
ma samo po kratkom postupku... a stari ljudi za srbe kažu; \"oni prvo zakopaju pušku, pa onda zlato, i na kraju pare. Kad nestane para, troše zlato, kad i to potroše uzimaju pušku i pljačkaju\" MOJ GRAD MOJ KLUB
kreco hakija..
ma srbi.. nek se sami rokaju.. bolje je što je smeća manje..
sve u svemu, balkanski primitivac sta god da je
valjda se trebaš potpisati C C C C, kretenčino šovinistička