Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje licemjerstvo!! pa izrael i SAD imaju nuklearno oruzje! zasto to nebi imao i Iran?? hitlere nisi zavrsio posao do kraja, oni jos zive.... :)
Ovo je onaj Dodikov jaran. Sam donosi odluke isto kao i nas Mile.
Jel ti to govoris o Nobelovcima kao sto su ova dvojica gore spomenutih koji su dobili tu nagradu za mir u svijetu. Zna se ko se suta sa tom nagradom i ko ih daje izmedju sebe za neke teorije koje tek moraju da budu dokazane ili demantovane. Pravi Nobelovac je Nikola Tesla koji je nesto konkretno dao covjecanstvu,a ne neke teorije.
@da - a ti bi da ti nije islama i islamske nauke koja je podigla evropu na noge, i spasila aristotelova djela i antičku umjtnost itd itd bio jos u blatu, i licio bi vise na majmuna nego na čovjeka:))))
is.lam je bolest savremenog drustva.. izrael ima svake godine vise nobelovaca nego sve mus.limanske zemlje od pocetka dodjelke nagrade..
izrael protiv 50 000 000 iranaca
mislim da smo pogrešno učili o Hitleru
@slazem se jeste, i zato su imama docekali milioni,zato su mu na dzenazi bili milioni,zato ga u srcu nose milioni....zato,zato...veze ti nemas djecace.vjerovatno ni rodjen nisi bio kada se to sve desavalo,a u zivotu barem jedan dokumentarac nisi pogledao,knjigu procitao, itd,itd...zar mislis da bi iranci ikoga trpili?!zbacili su saha,pa zasto ne bi i ove?! da je to tako,kako ti \"demokratski\" mediji (u nedostatku ikakvih drugih argumenata) prezentiraju,a ti pusis,davno bi se desila nova revolucija u iranu.
Sutra bi Izrael napao Iran , ali nesmije...Razloga hiljadu....I Amerika bi napala Ira, al nesmije, razloga isto hiljadu....Iran iako od svih ovih zamalja izgleda otvorena, ipak ima kontraspijuazu respektabilno razvijenu i nema se pojma sta imaju, a sta nemaju i svi se boje neznanja.. Irak. Libija i ostale zemlje su imale otvorene karte...Izolacija deceijama je uradila svoje...I svaki narod bi da moze volio imati istu moc kao i Izrael i mozda i gora...eto vidite Srbe i sta su uradili sa malo moci...
evo da ponovim još jednom, pošto ste mi izbrisali komentar, mada ne znam iz kog razloga: \"Lieberman: Izrael će sam odlučiti o Iranu\" jest...a malo će im i Ameri onako usput pomoći, jel\'de?
marvo islamisticka, kakve su psovke ?! dajte malo kulture, iako ste azijati bar se potrudite, mozete vi to
da nije Srba i Jevreja svijet bi vjecno zivio u miru i ljubavi...
MA napast ces ti da ti ja ne kazem sta . Ko ste vi da napadate, MA vi ste najvece zlo na planeti tj Izreal je najvece zlo na planeti.
ampak, umrle ti karam
donekle sa tvojim misljenjem, medjutim treba napomenuti da najveci problem u iranu su mule ili rezmiski vjerski lideri. Mnogo ljudi zaboravlja cinjenicu da kada se desila islamska revolucija 1979 covjek koga su kasnije predstavili kao lidera te revolucije uopce nije bio u zemlji. Zdusio je na zapad u francusku u pariz gdje je proveo svo vrijeme dok je njegov narod krvario da zbaci diktatorski rezim saha reze. Imam homeini je ostavio na cjedilu svoj narod i zivio kao bubreg u loju na zapadu da bi se po zbacivanju saha odmah avionom vratio u iran i naravno preuzeo vlast. Dakle sustina je da ovi tzv vjerski vodje su nista doli kao kod nas ovi popovi, fratri, i hodze mafijasi u odorama koji se bore za vlast i dominaciju u zemlji. A slazem se jos sa tobom perzija je kroz citavu postojanost kroz stoljeca neovisna zemlja nikada niko nije vladao njome. Dakle drzavni kontinuitet i nekoc mocno perzijsko carstvo. Perzijanci imaju borbenost i hrabrost
Pa zasto ih napokon ne napadnete...nego laprdate vec godinama...fakat ste dosadni i jadni... Podsjecate me na pse koji laju i pokazuju zube...a kada se sagnes i iskuliras podizanje kamena...podviju rep i uhvate maglu. Pa vi ste medju najjacim vojnim silama na svijetu...ratovali ste 1967 protiv vise drzava...imate one genocidase sa zapada kao saveznike, koji su vam jos prije 1948 dali instrukcije kako da otmete tudju zemlju, jer su oni to cinili vijekovima prije vas...alllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... ...i pored toga svega NE SMIJETE opaliti ni metak prema Iranu...kamo li ih napasti avijacijom... Da se odmah razumijemo...nisam neki ljubitelj odredjenih politickih stavova koji dolaze iz Irana, posebno kada je u pitanju Sirija, ali kada ste vi genocidaski imperijalisti, sto ovi sa zapada, tako i ovi u otetoj palestinskoj zemlji...tu Iran ima punu moju podrsku. Nadam se da cete ih napasti i da cete od tog trenutka poceti brojati posljednje dane svoja postojanja.
j.e.b.e.m.o vam sve, od tek rodjenog djeteta do mrtve, raspale babe u grobu!