Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako je počinio silne grozote, neki od sljedbenika mu i dalje vjeruju. Narednih 30 godina "ispirao je mozak" svojim sljedbenicama. Zašto ovaj "kult" ne nazivate vjerom, pošto svaka vjera ispire svoje sljedbenike, do tog nivoa da bi za vjeru povrijedili ili čak ubili drugu osobu koja ne vjeruje u stvari koje ta vjera promoviše.
muslimanska posla.
nek te stara uspavljuje drmajući kavez na životinjskom rezervatu 23%. uskoro će vas eurpa ograditi ko u jurassic park-u, pustit će i struju, a krmeće leševe će vam bacati preko ograde da imate šta glabati.
Eto to vam je komunizam, i hrišćansko kršćansko nakaradno izučavanje, pa sama silovanja od takvih, hem kačevendem, hem pape
E što sada ne napišete "ovo ima samo u UK". Da je slučajno nešto ovako u BiH, 3 godine bi trubili svi kako smo mi zaostali.
Hvala sto nas redovno obavjestavate o svim vrstama bolesnika na svijetu. Nove generacije istih ce morati da smisljaju nove bolescure da ostanu originalni...
Ja, ja..pa se ti uclani..Steta sto je fricl otiso, eto mu druga..
@ puj-do: Ma volim klix rasprave jaro..klizim po tastaturi ko prsti po' rizli..
to je taj zaostali islam koji hoće nametnuti u bih e neće moći kozojebci
Kakve veze ovo ima sa islamom..tip iz singapura..??
singapurćanski musliman
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sada znamo ko je bio uzor đikanima u ratu.
Nije to kult nego stranka. Ko SDA, koja gaji kult ličnosti !