Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sva zajebancija na stranu ali ovo bi dodik, bakir i covic htjeli i ovdje da naprave, posebno dodik i to uopste ne krije jer bi tad ostao gdje je.
Ja bih barel zvao litrom, Da te jeste, Moamere.
nemaju budale pojma sta su sami sebi uradili
Zar nije tamo demokratija pobijedila na kojoj im je onomad i naš cerić čestitao.
Amerikanci su najveći odron daleko. Više volim Mihajla srbina koji me mrzi, ali se možemo dogovoriti nego Johna amerikanca koji me voli a kroji mi sudbinu
Ja najvise volim Amerikance. Oni su spasili Bosnu
https://www.youtube.com/watch?v=YuMTzyxAuzs Govor pred UN-om. Jako zanimljivo od strane Gadafija.
Tako je kad Ameri uvedu demokratiju.
Izdali ste Gadafija, sada zivite ko stoka, neslozni i u siromastvu.
Idioti jedni, pravicete vi sljamu od gline Gadafija.
jašta će.. ako su pametni pravac u dojčland.
samo nek se puca
Uzivajte u DEMOKRATIJI
Nek vam sad Amerika pomogne
@SarajevskiRope1 Kao i u Iraku, trenutno vladaju Hodzice.Slicno nesto je i kod nas :D
@SarajevskiRope1 hebem li ti mrtvu mamu u čmar
Biće veselo - u septembru. Vatikan se već oglasio povodom najavljene ofanzive SAA na okupiranu pokrajinu Idlib u Siriji. Kad se Vatikan oglasi znači - počinje vrlo skoro. Kako je uopće moguće da Vatikan javno (skoro kao Soroš) podržava ilegalne imigracije i džihadističke skupine ?! Ne vrijedi uvijek, neprijatelj moga neprijatelja je moj prijatelj - to na zapadu nikako da nauče.
Objasnio si ljudino.
Zato sto ima vise ciljanih interesa.Nije jedan.Recimo pase nekim strujama americke politike da se kroz podrsku Vehabija uniste neke drzave, da bi zatim cijevi okrenuli prema njima.Mali milion je razloga, tako i funkcionise americka politika.
Haman pa i oni imaju Dejton tj nikad se nece moci dogovoriti
DOSLA LJUDIMA DEMOKRATIJA TUGO MOJA