Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde Gadafi skrši otpor a onda 1 na 1 sa Zapadom. Ako nisi za 40 godina diktature skupio oružja do dobaciš barem do Marseja onda si stvarno glup.
De covjece dosadan si prekini vise..
Saudiju treba napasti jer: 1. Usli su na teritoriju druge zemlje (agresija) 2. Imaju nafte najvise na svijetu 3. Kralj i porodica na negativan nacin predstavljaju ISLAM u svijetu iako dolaze iz svete zemlje (kralj 100 mil. trosi na godisnji odmor u Spaniji, a sin mu je derpe i ubica+ u zatvoru je u engleskoj) itd.
I TKO NAM MOZE DOKAZATI DA OVI POBUNJENICI NISU BANDA I TERORISTI I NEKI OLOS
Ko te pita?! MUSLIMANI NE STITE JEDNI DRUGE, a zidovi su nanijetili da te napadnu! Mirovao ili se q*cio sve jedno je! Napasce te! A mozda te okrive i za zemljotres u Japanu! J*bga terorizam ovo ono...
ovi shupci iz NATO trebali su 24 sata da odluce za akciju protiv Gadafija a kad je Bosna bila u pitanju ni za 100godina sta nebi odlucili jer ih nije briga za Bosnu
Otvoren je i na putu tamo možete vidjeti mnoga mjesta i lokacije. JA nađi prema ovaj zahtjev vrlo čudno, jer stvari su vrlo normalne u Az Zawiya. Nema vojnih operacija u Az Zawiya. Vojska se nalazi tamo da osigura život i sigurnost ljudi zbog pobunjenika. Ono što smouspostavili u Az Zawiya su kontrolne tačke.Svaka suverena država ima pravo na proceduru za zaštitu sigurnosti njegovih ljudi. Francuski diplomata Alen Zipe je izjavio da je sve spremno za vojnu intervenciju.
10:55: Reuters izvještava da je Khaled Kaim, libijski zamjenik ministra vanjskih poslova, rekao da prisutnost vladinih vojnika u blizini Bengaziau ne krši \"primirje\" pozvao je ranije danas. On kaže da vojnici neće ući Bengazi.Do sada je rekao ,Snage neće ući Bengazi, a oni će ostati nadomak grada i pratiti situaciju. Mi smo zadrzali sve one u pritvoru, uključujući novinare koji su prekršili zakon po ulasku u zemlju ilegalno.New York Times novinara problem je riješen sada. Ne vjerujem Al Jazeeri-rekao je on. Nema bombardiranja M.te. I tu nije bilo bombardiranja bilo koje vrste, nakon primirja .Naši su vojnici izvan grada Bengazija, a ne u gradu Bengaziju.Međunarodni promatrači iz Nazvao sam može biti u Libiji u nekoliko sati i može provjeriti moje izjave, a bit će dopušteno ići na mjesta koja žele.To su vrlo čudne i smiješne stvari koje su, rekao je. Vidjeli smo Az Zawiya grad.
ha! jes vidio kako vi ekspresno emitirate demantije miloševića... ...diktator okom, a sax novinarčići skokom!