Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koju ba obnovu?! Ono što NATO uništi to sad ko biva plaća da se obnovi. Libija se nije imala šta obnavljat kad su bili prosperitetni i razvijali se preogresivno. Ali zasmeta Jehudijama, cionistima i Kršćano-Judaistima što se jedna zemlja razvija i još pored tog traži da joj se nafta plaća u zlatu a ne u lažnim američkim dolarima i eurima. Eh onda odlućiše pomenuti da to rasture i donesu demokratiju korupcije, kamatarenja, prostitucije i kriminala. Kao što je donesoše i kod nas! NIšta Libija pozitivno neće vijdeti od zapadnog fašizma ups pardon demokratije!
Daju im na raspolaganje njihv novac hahahahahahahahahahaha, naserem se u labrnju ovim iz EU ali i Arapima što su ovo dozvolili, bijednici svi skupa (i naguram nogom da više stane)
Kakvi dobročinitelji...nemoš vjerovat...daju im 15 milijardi...grohotom se smijem
Ovi libijci i pomahnitali maloumni wexabosi su stoka prava. Hebo li vas Fahd i onaj slon kako se zove katarski emir. Koje ste vi zivotinje i idioti naprosto se nemoze opisati. Sto se mene tice mogu ih ovi francuzi gutiti koliko im je volja. Sejtanske vexabijske hodze koji izgledaju ko krmad mogu sad komotno da gute libijce, a i ovi nasi majmuni...Stoko vexabijsko-komunisticka!.
a sve fol kriza u svijetu, a za ove naftne mrlje imaju 15 milijardi dolara naravno koje ce naplatiti kroz naftu u vidu 150 milijardi dolara
Gdje je velika karina tu je tvoja mama
Gdje je Isl..am tu je zlo. Gdje je zlo tu je Is..lam.
A \"ZLU\" IMAM NEŠTO REĆI. VIDIO SAM TI SE SA MAMOM NEKI DAN. POZDRAVILA TE I KAŽE NAVRATI KUĆI PONEKAD NEMOJ SE SAMO DROGIRATI. DOĐI KUĆI MALO AL RECI KAD DA ONA KAŽE SVOJIM ŠVALERIMA DA NE BUDU TU.
S ovih 15 milijardi je Bin Obama isplatio prvu ratu da se iskupi za ubistvo Bin Osame. A sad dragi Bosnjaci, svi u Al Kaidu, tamo je lova.
Ako je Gadafi i krao, on nije nikome duzan. Njegova zemlja nema nikakvih dugova, a sugava BiH koju su patriote pokrali ima i dugove i lopove.
Što ne kažete da Francuski lešinari uslovljavaju odmrzavanje sredstava protuuslugom a to je nafta. Znači evo Vam vaše pare a vi nama naftu. Neće lahko izaći sa zapadnim ološom.
600 milijardi dolara uzeli Gadafiju i naftu pa sad vi kontajte 15 je presmješno
Ljudi bolan, kad znate tako dobro u pare na globalnom nivou, kako fino ne odete savjetovati nase vlasti da nam drzava napokon izadje iz ove krize. A mogli ste i do Brisela da spasite Euro! btw...koliko tona nafte po vasoj strucnoj procjeni eksploatisu vanzemaljci u Libiji? Pitam zato, jer su i oni bombardovali Libiju, i to onim bombarderima B52. Istina ziva, ja sve vidio!
samo? ostale milijarde idu zemljama koje su je i koje ce je dalje robiti.
Znaci to se sada tako zove Obnova. Stvarno smijesno nema sta.
A finansijskih strucnjaka i komentara u mp3...! c c c
ovaj katolicki kapitalizam je dosegao svoj vrhunac gdje vise bez adekvatnog skrivanja svojih namjera direktno u lice sada svima sasipaju svoj bezobrazluk i vjerski fanatizam u vidu novca....neosnovano te optuzim, srusim ti sve, pokradem te, dugujem ti...a zauzvrat ti dodjem ko spasilac tvojim novcem i kamatama! fuj