Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djaba su ubili Muamera Gadafija!!!! Dok je on bio predsjednik Libija je bila zemlja koji je imala najbolji zivotni standar!!! Stanovnici Libije imali su najveći životni standard u Africi, standard koji se zapravo nije mogao ni mjeriti s Afrikom, već s Europom.Ukinuti su svi privatni dućani i uveden je državni lanac tzv. "narodnih" dućana u kojima je svaki Libijac mogao kupiti sve potrebne stvari po doslovno simboličnim cjenama. Ovo takozvano Arabsko proljece je unazadilo Libiju za sto godina i sad na sve lici samo ne na sigurnu i stabilnu drzavu kakva je bila pod vodsvom velikog vodje Muamera Gadafija!!
Obzirom da imam kredit (HIPO-TE-KARNI), nemam stalni posao, niko u porodici (sem mene naravno) ne radi, nisam familija nikome u politici i u privredi i imam samo dobru volju za odlazak, za mene bi i Libija bila DOBAR AZIL.
A gdje su vijesti o Idilu,Isilu kako vec ? Niste nesto danas u elementu...
gdje je nevolja tu je bar jedan beha gradjanin
Nije demokratija za stoku, za stoku su Tito, Gadaffi i ostala ekipa koja znaju stoku povest u pravom smjeru inače se sve raspada ko kula od karata.
Demokratija je samo za one izabrane koji dobivaju pare preko finansijskih trzista a ne preko MMF-a.
Nije to vise ko nekada