NATO nastavlja s pritiscima
0
Libija: Pobunjenici napreduju prema Tripoliju
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još malo i odzvonilo je tiraninu poslije 40 godina držanja svog naroda na lancu i u najvećoj bijedi. Znam, musliman je čovjek, ali loš za svoj narod. Ne nasjedajte na propagandu Gadafijevih ljudi o navodnom blagostanju u Libiji. Diktator živio u zlatnim palatama dok je tlačio svoje ljude. 1989 kad smo bili u Libiji ulice su bile pune prosjaka koji su molili za koricu hljeba. Ulice gotovo prazne, vladao je strah u narodu. Vrativši se u Libiju 2008, prosjaka je bilo još više, i ono malo bolnica i škola što su imale bilo je zatvoreno. Radila je samo italijanska bolnica u koju se moglo naravno samo ko ima para,, državni službenici, inžinjeri sa naftnih polja, stranci. S ovim diktatorom odlazi još jedno mračno doba iz afričke zemlje. Čestitam Libijcima novostečenu slobodu. Izdržite još malo, svijet je uz vas.
Nadam se da će na vrijeme stići do svojih grobova. Hrišćanin sam, ali ne mogu sa shvatim da Arapi zovu ove zlikovce upomoć da im razore zemlju i da im to skupo plate svojim resursima (naftom). Svijet je definitivno poludio!
Može Gadafi uskoro kod kralja u Saudiju!