Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubacen virus ,kao i sve druge koje oni hoce ubaciti ondje gdje imaju korist,dokazano covjek ce sam sebe unistit.
iza pola ratova na svijetu stoji izrael
Ebola hara Africkim drzavama koje su bogate nalazistima dijamanata koje gle cuda crpi Izrael i DeBears. Inace su te iste drzave bile u "civilnim ratovima" tokom 80-90tih godina pa im sad ruknuli ebolu. Tako su i u Juznoj Africi napravili rat izmedju Mandele i aparthejd vlade,dok su ovi ratovali 30 godina oni su krali dijamante.
A Holivud vam je snimio Krvani Dijamana sa Leonardom Di Capriom samo sto nigdje u filmu se ne spominje Izrael koji drzi citav market.
A taj isti Izrael savjetuje Dodika.
Kakva stigma? Nije to AIDS ili mentalna bolest. Opasnost je realna.