Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja prodo auto i otisao da polozim pare, kae ne moze, politika u suzbijanju terorizma by Unicredit....kae odakle ti pare, odakle tom pare sto ti je platio, daj dokaze...
To nije politika banaka vec drzave, banke samo moraju da ispostuju ono sto drzava nametne kao odluku
ima i tu fora kako da polozis na racun, ukljucis vise lica pozdanih svi po malo stave na svoje racune, jednom kad one dodju na racun ti s njima mozes radit sta hoces. mozes heroin narucit ako hoxes niko ti nece nista
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bankari su najveci lopovi i to trenirani da zjbu svakoga.Nedavno moj prijatelj small busioness owner na nagovor banke u kojoj ima sve racune i kartice dobio kreditnu karticu za veca placanja. Nakon par mjeseci banka mu bez njegovog znanja otvara drugi racun povezan sa istom karticom i tada pocinje podla igra prevarantska bankarska.
Cas mu stvaljaju racune i placanja na jedan racun cas na drugi, tako da covjek nije mogao pohvatati konce koliko kome duguje i to koristeci jednu te istu karticu za koju je banka otvorila dva racuna bez krcmara. Luda kuca je preblaga rijec. Otiso u banku i uz velike probleme zatvorio sve racune i presao u kreditnu uniju koja je puno postenija i transparentnija od bilo koje banke.
Reiffeisen banka? :D :D
Ja da imam puno para nikad ih u banci ne bih držala, lijepi dušek.
Grjeh je opljačkati banku ali je veći grjeh napraviti banku
Postoji bolji način čuvanja tih para, unajmiš SEF U TOJ ISTOJ GOVNARSKOJ BANCI. Vadiš svoju lovu kad hoćeš. Ionako inflacija pojede neki dio ako imaš na računu, pored toga da se nabija kamata tebi u plus, mada je mala, ali kamata je zlo i ne treba je primati, znači lagano, UZMI SEF.
Mamu im lopovsku bankarsku, gamad i krš, smećaroşi jedni parazitski, da Bog svi propali.
Pjevač Sistem of a Down za štediše
Borba za obicnog covjeka nikad nece prestati.
Da nije u talu sa Novalićem oko onih respiratore možda
Pametan, trebao je tražiti varam 50% kad je već ušao u taj haos, ali pitam sr, siromašna zemlja, odakle mu 210.000 $
Ni mi nismo bogata zemlja, a šta misliš koliko običnih ljudi ima ovakve iznose ne brojeći nekretnine u nekoliko stanova. Kod nas imaš građevinara koji ovo zarade na jednom boljem poslu. Oni što petljaju u politici, dovoljno im je zaviriti u imovinski karton. A četvrtina našeg stanovništva se uguralo u politiku.
Banke su bankrotirale vec odavno, Dolar postaje nacionalna valuta i zbog toga imamo Covid 19 , ukrajinski rat itd… Dizite pare sa banaka dok jos imate vremena.
Pa ako su bankrotirale već odavno, kako možemo onda dići pare? Malo kondradiktorno if u ask me.
Samo keš😉
Nista cudno. U kini su vec zajebali masu naroda i vojsku izveli na ulice zbog ovoga. Pa desavalo se i kod nas na početku pandemije. Imam jaranicu iz Tuzle, milionerka doslovno, raifaizen je kreno zajebavat oko njenih para, nije mogla svoje pare dobit i vazda neke izvlakuse i procedure. U medijima se ne cuje nista o kineskom sranju jer ovi na zapadu strahuju od naglog gubitka povjerenja populusa u banke.
Tvoja jaranica nema dokazano porijeklo novca (plata, kredit, prodaja necega odnosno validan notarski obradjen ugovor). Ti "milioni" ili poticu od babe kontrOverznog biznismena ili je ona farmasi/instagram dama koji novac zaradjuje na crno na neki nacin. Oporezovan, "bijeli novac" se moze pomjerati i po 50.000 u komadu, i vise. Samo sto traje duze to pomjeranje radi (u slucaju bijelog novca) formalne provjere u SIPA-i. Ne plasirajte dezinformacije nepismenom narodu.
Sta kazu, napredak tamo na Bliskom Istoku, cvjetaju ruze? :D
Tako je to u demoktatiji za koju ste se borili, kod Gadafija se to nebi nikad desilo ali ebiga vama je Gadafi bio diktator.
Radi se u Libanu, a ne Libiji...nemaju veze sa Gadafijem jarane
Liban je muzjak od Libije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
clickbait naslov, istina je ''Banka ne da 210000 dolara vlasniku u tome je drzava ucesnik'', sadasnji Liban je Bosna za deset godina. Zato gradani drzite novac vani a ne u BiH Banakama.