Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svake godine im je isto, navikli su
Eto ti zapad... nemaju struje. Sta je nesreca. A mi danas imamo struje, a hljeba ni na vidiku.
Što će ti hamburger, što će ti pica dođi na Manjaču čeka te česnica * Na Božić, pre izlaska sunca, domaćica mesi česnicu. Od belog brašna, sa “nenačetom vodom” i mašću, bez kvasca, razvlači testo na tanke listove neparnog broja, stavlja u njega metalni novac i slaže ga u tepsiju. Česnica se priprema u čistoj odeći, a ponegde i u najsvečanijoj košulji ukrašenoj zlatnim nitima.
SAD kao da se preplatio na prirodne katastrofe 2013, nadam se da im brzo ističe preplata...
Allahova srdžba.......
Nemoj pasa...nemoj molim te... (u svaku temu ubacivati Allaha, Isusa, itd...)
Tako je Yasal..ko- iole- poznaje- kakav je tamo krajolik znao bi da je ovo normala..a ne price ameri ovakvi onakvi Bog ih kaznjava..