Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo RUSIJA
Ovome Putinovom potrčkalu bi bolje bilo da se zajedno sa zločincom i diktatorom Putinom podnese ostavku i da se predaju međunarodnom sudu pravde u Hagu ili ako neće onda da se pozabavi poboljšanju ljudskih prava u njegovoj državi i da doprinese da njegova država prekine okupaciju Čečenije i genocid protiv Čečena i drugih neruskih naroda u rusiji a ne da udara šupljologiju po svijetu. Ustvari generalno mene interesuje dali rusi stvarno misle da su faktor u svjetu ili su svjesni da nisu pa nastoje blefati i folirati po svijetu a znaju da ih niko ništa nepita i neferma.
Lavrov čapri postiglu. Maktok mosa kujekompli.
USA for ever !
Neka su i treba da blokiraju
http://www.putvjernika.com/Teror-monitor/afganistanski-genocid-se-nastavlja-americki-teroristi-krvolocno-ubili-vise-od-50-civila.html
Dobro jutro, Lavrov!
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada!http://alenmema.stiforphr.com
@ampak sto li se ne oglasavas kada \"tvoji\" ovako govore?! mozda je i ovaj lavrov \"sija\"?!
You don\'t say!
Ma ja, a onih 5 do 9 milijardi sto cete zaraditi za prodaju oruzja ako rezim ostane na vlasti nema veze sa tim. Optuzba za korupciju iz postene Rusije kojom vlada bivsi agent KGB-a. Koja ironija.