Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpisujem
Latvija, država veličine Crne Gore sa nešto više od milion stanovnika od kojih su 30% porijeklom Rusi. I sad ta Latvija prijeti Rusiji koja graniči sa Japanom 😀
Da, ali su im muda 100%. Nisu kao ovi do zuba naoruzani barbaruski divljaci s 2% muda!
Ja ne razumijem susjede Rusije,umjesto da budu neotralni i cisto pro forme osude Rusiju a oni je izazivaju.
Zato sto je to jedini nacin sa fasistima!!!
Pa, valjda te prve komsije prve i najjace osjete smrad barbarskih hordi. Isto kao sto vjetar nanese smrad preko Drine i entiteske linije.
Pa slobodno objavi rat Rusiji i unisti je..
pagansko rimsko carstvo propalo a rusija i danas vergla,kako tako ali vergla, tako ce se i ovaj latvijski snob spominjati isto kao i rimljani sto se spominju,slicna je situacija i sa Bosnom stalno joj zele kraj a ona svaki put nadzivi svoje katile mashallah!