Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@VitoCorleone Svaka policija i vojska, upamti to dobro-SVAKA štiti vlast. Problem je što su ovdje fašisti na vlasti.
@ rimtutituku ,bosanska policija i jeste samo u sluzbi ratnih tajkuna i kriminalaca.Ona je samo tu da stiti njihova bogatstva posjede i njihove polozaje i njihovu pljacku da legaliziraju.Ovo nije Titova milicija koja je bila kako za vrhusku ali podjednako i za narod ,red i sigurnost u zemlji.Danas ovo ocekivati od korumpirane polcije, koja je u sprezi sa kriminalcima da kazem taldjija, zvuci jednako science fiction ili naucnoj fantastici.
Kod nas bi se policija stavila na jednu stranu-štitila bi vlast...
cuj DANAS Latvija ? Bas me nasmija :) i bas sam se zabrInula za tu Rusiju, ono nešto kao...sranje u Ruandi?
ma kakvi fasisti-antifasisti, to su mali mravi. nahusakni putem fejsbuka. spletka NATO pakta protiv Rusije. copaju Rusiju gdje stignu. prekojuce Cecenija, juce Georgija, danas Latvija.
Cuj sukob postovalaca fasista i postovalaca antifašista!? ja bi rekla sukob antifašista i fasista -to su ovi sto velicaju Hitlera i mrze ljude zato sto su određene vjere, rase, nacije, spola.Crknite parovi KUGE!!!
U Bosni je troglava aždaja na vrhu uništila narod,nije niko drugi.
Hićo kralj, naravno i on imao svojih fula (oko crnaca i generalno "nadmoci" arijske rase i ostalih gluposti), ALI je bio 100% U PRAVU ZA ĆIFUTE I SRBE - KRVOŽEDNA I GENOCIDNA STOKA I HOŠTAPLERI KOJE TREBA AKO NIŠTA PRITVORITI, ZATVORITI I NADZIRATI CONST.
darko brkani a ja hoću tvoju sestru
komunizam je uništio ljude
ovako treba i kod nas protiv islamskih,fašističkih terorista HOĆEMO GAY PARADU LJUDSKA PRAVA ZA PSE
Nas ne zanima obespravljeni i opljackani narod i radnici. Mi se borimo za propale tajkune i Bakirovu Seku.
Graditi fabrike s lijevom rukom, u desnoj ruci držati pušku, a s obje noge zgaziti crve. Ernesto Che Guevara.
JA SAM SULJO TIHIC. BIVSI PROVINCIJSKI KOMUNISTICKI TUZILAC, RATNI DEZERTER, SEKRETARICA U IZDAJNICKOM STABU FIKRETA BABE ABDICA I PORATNI LAZNI PATRIOTA KOJI JE NA TOJ PRICI KAO IZBJEGLICA STEKAO BEZBROJ LUKSUZNIH MILIONSKIH NEKRETNINA U SARAJEVU.
fašizam, nacizam, cionizam