Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divna zemlja sa jos boljim ljudima. Osim manjeg broja kojima smeta nedostatak prave slobode nisam sreo nikoga ko se zalio na "zivot". Mozda su navikli,a mozda su nasli drugi smisao i nacin zivota.?!
zao mi je sto nisam imao priliku da vidim havanu dok je ne preuzme divlji zapad :(
otic tamo sa golfom 2 i ima da budes glavni
Jbte i Kuba se lagano otvara prema svijetu dok nama Kosovo uvodi vize.
Ma iovako narod nema da kupi i obicno auto jos da uvozi sa strane.kuba je jako siromasna ovo samo pogoduje elitnom klasi
Take me to Havana
...air france :)
S njima da idem ? :)
sad ce se svijet rijesiti hamelja....ima da posao cvijeta....imam ja fiću ako hoce koji kubanac....
Evo nam prilike da se riješimo golfova, zastava i lada :D
grijesis jarane...evo prilike kolekcionarima da kupe dobro ocuvana kola....nesto mi kaze da ce mnogi kubanci uzeti lovu :)))