Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De napisi te Escherichia coli kako taxonomija zapovijeda :S
hajmo malo pismenosti vrli novinari ili barem koristite google. bakterija se zove Escherichia coli. To se pise sa velikim E (ime roda) i malim c (ime vrste) i oboje se pise u kosom tisku. Radi se o najpoznatijem mikrobu na svijetu za kog ste culi u osnovnoj skoli, barem mu pravilno zapisite ime!
sve je laaaaaaaz....
Tako ti je kada je đubrivo skupo pa sopstvenim g.o.v.n.i.m.a. đubre povrće.Najobičniji bo.lesnici.
A ko će platiti za krmetinu sto je narod prestao jesti za vijeme krmećeg virusa! ahaha
hajmo sad opet ponovo vakcinacija terorizam vulkan
nikada oni nece priznati istinu
Gotovo tri sedmice im je trebalo da skontaju da krastavci nisu uzrok,,drugo nista nisu ni ispitivali jer su navalili na krastavce,,koliko ce im onda trebati da pronadu pravi uzrok.I za to vrijeme treba raja strahovati sta smije jesti a sta ne.
Jao , jao. Polako sve izlazi na vidjelo. To je pokusaj da se stavi zabrana na organsku zdravu hranu , kako bi se pocela koristiti GMO hrana puna radijacije i otrova. J.e.b.e.n.i Ameri.
kad kazu ne moze se uci u EU ako svo povrce nije istog oblika ... ne moze biti jedno ovako jedno onako ....... a svo organsko odnosno prirodno nije ukalupljeno, mada je takvo danas rijetko , odavno je sve izgubilo ukus prirodnog, mozda jedino u vlastitim bastama mozete ubrati prirodno i obicno je razlicitog oblika.
Nijemci su inace NIJEMI
krastavci nisu izvor zaraze znaci sad se treba bojati svega isvacega
ZALOSNO. zao mi je Spanije. Najlakse po bjedi udarati. Vjerovatno njek svabo kao mnogi od njih nije oprao ruke nakon velike nuzde pa se prihvatio posla u stakleniku da bi vise prodao. treba ntjemacka da plati za ove optuzbe protiv spanije. To je moja druga domovina !!!
\" Bakterija je pronađena, ali ne tipa 0104, što je dovelo do izbijanja Ecerihie coli, koja je već odnijela 16 ljudskih života\"..... ......hahahahaha,znaci, ljud ne brinite...ne jedete Ecerihie coli vec neku drugu al to vam toliko nije bitno
Nisu krivi, nisu krivi ... Haman ispade dobro što mi ne izvozimo. (samo da ne dođu do našeg đeriza!)