Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sami stručnjaci za vojnu tehnologiju, pogotovo za borbenu avijaciju.
@sarajevo-x Ne bi me cudilo da ste tavili sliku podmornice umjesto borbenog aviona je vam AKADEMIK i Pipo$EVER lektorisu i uredjuju sajt...
Pa, kako ce uslikati ruski borbeni avion najnoviji, valjda da odu tamo i kazu: znate, mi smo iz prijateljske bih, sarajevo-x blabla, volemo vas ko crnog djavola, dajte nam sliku da malo pljujemo po vama...ahaha...nevidljivog...nesto mi pade na pamet onaj sto su ga oborili u Srbiji, sto ide uz spot Brgovicevog Kalasnjikova...cigani sto ga rasturaju u staro gvozdje...i ona pjesmica: \"Ja sam ja...
Stoko ovo je putnicki a ne borbeni avion,cccccccccccc jesta glupi vi u SA-X...
Zvuči vrlo zanimljivo
Znao sam da nisam trebao da ti ka_ram mamu dok je bila trudna s tobom... Sve k...em u celo... Mnogo si gluP
Trazim srodnu dusu muskog spola po mogucnosti iz Austrije
sdp mase rusku crvenu petokraku, i vi ste rusi muslimani, kao checheni
hoce li nasa Armija kupiti koji novi avion od rusije? Mislim da idalje imam problem nedostatka parkinga za nove avione... Da li mi uopste imamo armiju za odbranu od bilo kojeg od susjeda?
HE HE ovo je smjesno .. bosanci koji nisu dali apsolutno nista svjetskoj nauci , tehnolgiji, osim onoga Preloga, koji se ionako samo rodio u sa, pljuju po Ruskoj nauci .. Rusi su uz Francuze, izmilsili sve sto je trebalo za modrena razvoj naukue, od hemije do matematike .. ebme ti nas ..
OPET SE RAZGROKTALA MUSLIMAJMUNSKA BOLESNJACKA KRMAD, ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA
zato je ogromna sansa da motor otkaze kad uzletis... rusi nikad nisu napravili ista komplikovanije od lade sto se isplati ili funkcionise... ljudi su poljuprivrednici, nemaju pametnih kadrova, niti su ikad imali, sem ono malo sto su pokrali od hitlera..
ja letim iskljucivo na marihuanu, pa su mi sposobnosti citanja smanjene, a o poznavanju tehnike sam upravo naucio zakrpiti osigurac licnom samo toliko
Upravo o tome i ja pišem. Robusni i čvrsti. Trpe maltertiranja i grube pokrete. Nemaju sofisticiranu elektroniku ali sve radi.
ruski avioni su poput lade protiv mercedesa amg, ovaj stav potice iz 20 godina aktivne militarne analize :)