Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo naivci i idioti mogu povjerovat u ovu americku propagandu.. :/ smrt cionistima
Srbi vole Cioniste, posebno Džoa Bajdena
...bajden je bio jedan od ključnih za "guranje" šiptara i stvaranje nezavisnog kosova...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Netanyahu, stara dobričina i mirotvorac...
pa nema razlike, osim toga taj Isil je prisutan i u Gazi, svi su oni teroristi!
Ti si haman dobro upućena... šteta što je koment totalni promašaj!
HAMAS I ISIL JESU ISTI, I JEDNI I DRUGI SE BORE ZA ISLAM ! ALLAH JE NAJVECI !
Sve dok postoje dvostruki arsini za civilne zrtve rata ne obazirem se na izjave zidovskih i americkih predstavnika. Moje usi ne zele cuti dvolicne izjeve.
Izrael=Hitlerova Njemačka
LJudozderi koji su gori i od VAMPIRA,zive od palestinske krvi...
Samo je napisao ono što i jeste .... Hamas is ISIS ISIS is Hamas
Oni su neprijatelji mira, oni su neprijatelji svim civiliziranim zemljama" naslov koji je dokazan i odgovara izrahell-u i saveznicima? rekao sam ja, propaganda lazi i licemjerstvo im neidu u zadnje vrijeme?
...taj isti "miroljubivi" hamas je satro sve palestinsko što nije bilo dovoljno radikalno...
Cionizam = Nacionalizam Čim je ok ubijanje djece, bombardiranje bolnica, ubijanje civila, ja stvarno ne znam koje je vece zlo....
ne nacionalizam nego nacizam :D lapsus jbg
SAD i Izrael znaju, odnosno sada i čuju JERIHONSKE TRUBE! NIJE IM LAHKO!
@ jogy Ne mogu ti odgovoriti ako ne znaš pravopis Bosanskog jezika. Pa i Vuk S. Karadžić je tako pisao pa je valjda to od nekog istočno-hercegovačkog dijalekta ili šta li već.
Nije daleko od istine. Hamas je od početka rata u Siriji podržavao islamističke pobunjenike. Čak je i pozivao Palestince koji žive u Siriji da se bore protiv vlade i Hezbollaha. Sada neka ih brani Bagdadi kad im već Assad nije bio dobar.
Da vidimo, u sustini svi akteri su ovdje zabludzeni religijom, obecanom zemljom, halifatima, bozijom voljom. Dosta za pametnog.
E moj Benjo.. Koga lazes jarane? Svi ste vi ista govna, isis = izrael = amerika
Kako mi je debilno kad se internet i stranice tipa fb i twitter koriste za političku propagandu.. Ovo je tako neprofesionalno i ofirno.
U pravu si. I ja volim kad se koriste za normalne stvari. Pokazivanje sisa, guzice i usta - istovremeno...
Zato Putin i hoće da zabrani fb, twitter i slična američko-cionisticka sranja :) Hem što služi za širenje laži hem što zaglupljuje :)