Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kažite pederi i zdravo
Klix de pozabavite se , pa napisite kakav clanak o povratnicima. Kako zive i od cega zive i da li imaju kakvu pomoc od drzave.
Imaju,nedavno im je ministar Edin Ramic donir'o bolesne junice iz Bugarske koje su sve pocrkale,sad ih banke terete po 700 km participacije,a uslov da Camila Durakovica podrzi SDA na izborima je da Camil ne proziva doticnog ministra,a vec ga je doveo pred zid i raskrinko'
Tako je umjesto da malo prodju po gradovima selima da vide kako taj napaceni narod zivi,da malo probude ostali narod da vide kakva je zapravo situacina ali ne oni se bave koje kakvim glupostima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lik koji je pucao je cesce dolazio u gay klub i dopisivao se sa muskarcima, vijest koju klix nije objavio. Jos jedan pokazatelj da su oni koji tuku gejeve latentni homoseksualci, koji nose i potiskuju frustraciju u sebi.
zašto onda sipa ne hapsi pedere umjesto muslimane
Ne znam kakve veze ima sipa sa ovim?
Nesto kontam - Reis nam je inace uvijek medju prvima kada treba osuditi masakre nad neduznim civilima od strane islamista. Dje je sad zapelo? ;-)
i mene cudi.. mozda ni on pedere ne broji u ljude
@johntravolta1 Kuran po pitanju tretiranja homoseksualaca ne ostavlja prostora za dvojbu, kao uostalom ni ostale monoteisticke religije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gleda tata sina kako se sminka, i tata mu viče: - sine ti si peder? - nisam bolan tata, ja sam princeza!
kako nema politicara......kad ne izlaze jedan drugom iz guzice.....
kakav sok,ulazim u klix i jos clanaka o pucnjavi u orlandu! jbo vas vise sa ovim...