Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hollywood na djelu, ko vjeruje da se avion u 70 sprat zabije i sruši zgradu od 100 i više spratova, taj bi povjerovao da mu na TV kažu da je zemlja ravna ploča
hajd sto ti imas tako misljenje , ali i ovi sto lajkaju sigurno misle isto kao i ti , e to je ono zabrinjavajuce .. to su vjerovatno isti oni koji su govorili u vakcini je chip.
Ja samo vjerujem da tebe mama nije trebala okotit
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pitao se Bush zar je već pola 9 ???
Citao knjigu naopako okrenutu
klix?Pa koga boli ku*ac ko je taj čovjek
Pitam se da li ovi komentatori stvarno vjeruju u ovo sta pišu. Jos mi je čudnije broj pluseva na njihove komentare, nadam se da ih sami sebi daju, U protivnom sam jako zabrinut za mentalno i duševno stanje nacije.
Prije mjesec dana, greskom, covjek posao da uzme kanistere za vodu, ubise dronom u Afganistanu 10 ljudi, zajedno sa njim, od cega sedmero djece.
Respekt za zrtve ovog teroristickog napada, treba zaliti za svakim izgubljenim nevinim zivotom, bilo gdje, radi politike.
Kome ce odgovari za genocid nad japancima gdje su preko stotinu hiljada civila pobili atomskom bombom i oni su ti koji ce svijetu govoriti kako treba, sta treba i suditi, ma mrs
On ga izrezirao i kao trebao je biti iznenadjen, ja prije mislim da je sapnuo "predsjednice, sve ide prema planu"
In... BOTSWANA !
ukazao mu se Bin Laden
9/11 was an inside job, bin laden je agent CIA-e
De nas obavijestite nakon 20 godina ko je on.
Izgleda da na klixu komentiraju samo chetnici i ustasse jer kako drugacije objasniti cinjenicu da je nick tzvBiH dobio 384 lajka za mrznju prema Americi? God bless America!!!
Skripte pajdo za nabijanje oš minusa oš pluseva
Izgleda da na klixu komentiraju samo chetnici i ustasse jer kako drugacije objasniti cinjenicu da je nick --> tzvABiH
Sapnuo mu : NoVi Svjetski pored aj Just Started…
Ajde za ove teoritačare zavjera ? Inside Job ?? Toliko godina prošlo nijedan dokaz nema da su sami amerikanci srušili,jeste ovo je bio razlog da Amerika radi vršljaj u Iraku ..Ali da su sami srušili to nikad neću povjerovati..Amerikanci su mislili da im se nikad ne može desiti nešto takvo...I opet im se može desiti ako se nađe neki ludak.