Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je bio jasno već kod grabljenja za vakcine.
To se moze vidjeti na lancima snabdjevanja. I u najvecim krizama se trgovalo. Ali sad ce da bude vise ratova, jer granica blagostanja je dostignuta i sad ide samo na dolje. Kao üto bi rekao šeki koji je osnovao dubaji. Moj prapraotac jejahao kamilu, moj otac isto tako, a ja vozim Mercedes S Klasu, moja djeca isto tako, a djeca njihove djece djeca će opet jahati kamilu. To je u stvari jedna poslovica iz stare grčke.
Globalizacija možda jest a možda i nije mrtva, no novinarstvo svakako jest. Svaki dan udarna tema, nova vijest za nepovjerovati, novo istrazivanje, novi skandal. Samo clickbaiting. Tuzno.
globalizacija je presla u glabalizaciju