Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi su Kinezi, dobro je da ih nisu pojeli umjesto sto su ih bacili. A za ovog Joa sto nam prosipa dobrotu biblije ili kurana ili cega vec, gdje si bio za vrijeme rata kada su nenaoruzani bili klani kao sto su danas nazivani teroristima i sl da vidis kako ta biblijska \"ko tebe kamenom ti njega kruhom\" radi? Ocigledno ti treba nesto da te probudi iz te kome u koju si zapao, al neka uze ce tebi vremena jos.
TESKO TEBI...
joe, prestani s-rat, pun mi te k.ura.c.
Budi dobar, ne reci ruzno drugome, ne uzimaj bez pitanja, vrati kad posudis, ... AKO TE NAPADNE VRATI ISTOM MJEROM, ne pretjeruj...
A to znas kako?
I vjeruj da dusa postoji...u svima nama pa i u tebi... Da ti ne bude zao kad napustis svoje tijelo ? Nije jos kasno, samo budi dobar covjek..
Ti neces NIKAD procitati onoliko koliko sam ja procitao dosad.. Ne pisi lose rijeci, nece ti dobro biti od njih...
PROKLETI SDP-OVCI
Nažalost si se zajeb\'o. Duša ne postoji, ako ih ne kazne sad, neće nikad. A ti slobodno nekad pročitaj neku knjigu ;)
AKO SI TOGA SVJESTAN, ONDA SI SIGURAN... BUDI DOBAR, DOBRO CES DOBITI
pa sta sad
SVACIJA DUSA CE UISTINU DOBIT ONO STO JE ZASLUZILA !